Вхід | Реєстрація

У Полтаві затримали «закладчика»

У Полтаві затримали «закладчика»

Дільничні поліцейські з Полтавського районного управління поліції під час своєї служби, 22 березня близько 16:30, виявили особу, яка розповсюджувала наркотичні речовини у вигляді «закладок» поблизу вулиці Київське Шосе у Полтаві. Цю особу було затримано і почато кримінальне провадження.

Під час патрулювання Шевченківського району Полтави поліцейські помітили підозрілу особу у лісовому масиві біля автодороги «Київ-Харків-Довжанський». Під час перевірки в нього було виявлено речовину, схожу на наркотик. Після цього поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Петро Скічко, керівник Полтавського районного управління поліції, зазначив:

«У ході проведення невідкладних слідчих дій у 21-річного полтавця поліцейські виявили 7 згортків з речовиною, схожою на наркотичну. А в його автомобілі слідчі вилучили ще близько 30 подібних згортків. Крім того, в лісовому масиві поліцейські вилучили ще понад 10 подібних згортків, які ймовірно закладені з метою їх збуту. Причетного до правопорушення фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. Також встановлено, що підозрюваний раніше вже мав проблеми із законом за вчинення аналогічних правопорушень».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене повторно). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня, 10:19 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації