Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькій міській раді знімають Фещенка, у залі кричать: «Ганьба!»

У Кобеляцькій міській раді знімають Фещенка, у залі кричать: «Ганьба!»

27 березня о 10 годині ранку розпочалося пленарне засідання Кобеляцької міської ради. Ще до початку сесії було зрозуміло, що вона буде «гарячою». Адже, недаремно у приміщенні, окрім депутатів, чиновників та громадськості знаходяться більше 10 співробітників поліції.

Тимчасово виконуючий обов’язки Кобеляцького міського голови Василь Фещенко на початку зібрання оголосив, що воно незаконне і відмовився бути на ньому головою. Тоді присутні на сесії 14 депутатів обрали головуючим Миколу Попика а секретарем – Романа Киценка і проголосували за те, щоб включити у порядок денний питання про недовіру Фещенку.

Одночасно з трибуни виступала голова виборчої комісії Лілія Песиголовець. Вона оголосила, що присутні на сесії і голосуючі депутати Олександр Копелець молодший та Віктор Фесюра ще 16 березня втратили свої мандати, рішенням політичної партії «Наш край». Також вона повідомила, що виборча комісія просто бере до відома рішення партії, яке вже вступило в силу і своїм вердиктом називає прізвище наступних по списку депутатів.

Коли в зал занесли саморобну скриньку для голосування кілька десятків присутніх громадян почали скандувати: «Ганьба!».

Пленарне засідання продовжується. Про результати повідомимо через годину-дві.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 березня, 10:58 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації