Вхід | Реєстрація

Новооржицька команда волейболістів поїде виступати за Лубенський район на обласному етапі шкільних ліг

Новооржицька команда волейболістів поїде виступати за Лубенський район на обласному етапі шкільних ліг

У Лубенському районі розпочався третій етап змагань у рамках проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Цей спортивний захід об'єднав волейболістів 9 шкіл. За звання переможця та можливість представляти район на обласному етапі змагалися 6 команд юнаків і 3 команди дівчат.

У волейболі серед юнаків брали участь команди з таких навчальних закладів: Вороньківський ліцей імені О. Перелета Чорнухинської громади, академічний ліцей імені братів Шеметів (Лубни), Філія Гребінківської ЗОШ І-ІІ ст. №2, опорний заклад «Новооржицька ЗОШ І-ІІІ ступенів», Теплівська ЗОШ І-ІІІ ст. Пирятинської громади, Плехівська гімназія Оржицької громади.

Перемогу з рахунком 2:0 здобула команда Новооржицької школи, яка й представлятиме Лубенський район на обласному етапі змагань. Друге місце зайняли учні Плехівської гімназії, а на третьому - Вороньківський ліцей.

У змаганнях взяли участь 3 дівчачі команди: академічного ліцею «Європейський» (Лубни), Пирятинського ліцею, Чавельчанської ЗОШ І-ІІІ ст. Оржицяької громади.

Перемогу з рахунком 2:0 виборола команда волейболісток із ліцею «Європейський». Вони й представлятимуть Лубенський район на обласному етапі змагань. Друге місце посіли учениці Пирятинського ліцею, третє – Чавельчанської ЗОШ.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 квітня, 15:01 | Лубни | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації