Вхід | Реєстрація

«Лідерки» здобули «бронзу» вищої ліги

«Лідерки» здобули «бронзу» вищої ліги

Збірна Полтавської області, яку тренує директор Кобеляцької дитячо-юнацької спортшколи, увійшла в чемпіонську трійку.

У п’ятницю, 29 березня, в Полтаві відбувся вирішальний, восьмий, тур другого етапу Чемпіонату України Вищої ліги з футзалу серед жінок. Збірна Полтавської області, команда «Лідер», зустрілася зі столичним колективом «Будстар». Кобеляцьких футзалісток влаштовували навіть нічия, аби отримати право зіграти в золотому фіналі. Та, на жаль, гра завершилася з результатом 3:2 на користь киянок.

За бронзові нагороди «лідери» мали поборотися із «Ладомиром», та колектив із Володимира  знявся зі змагань. Тому збірна Полтавської області та її тренер Руслан Сабіров автоматично стали бронзовими призерами Вищої ліги серед жіночих команд 2023/2024 сезону.

За підсумком двох сезонів семеро дівчат виконали норматив «Майстер спорту України», ще шестеро «кандидатів у майстри спорту» теж готуються отримати «майстрів».

7 квітня «лідерки» розпочинають друге коло Чемпіонату України Першої ліги сезону 2023/2024 років. Виїзний матч дівчата зіграють проти столичної команди «Атекс». Домашню гру команда «Лідер — збірна Полтавської області» проведе 17 квітня.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації