Вхід | Реєстрація

Кременчужанина затримали за підозрою у грабежі

Кременчужанина затримали за підозрою у грабежі

У поліцію Полтавщини 4-го квітня близько 13:00 надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що в одному з закладів харчування на вулиці Університетській маловідома йому особа заволоділа його грошима. Поліція відразу розпочала розслідування.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Полтавської області, після отримання інформації про грабіж, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група відділення №1 Кременчуцького районного управління поліції разом з патрульними поліцейськими.

Під час першочергових слідчих та оперативних заходів поліцейські ідентифікували особу, яка вчинила грабіж. Це місцевий мешканець 1996 року народження, який раніше вже мав проблеми з законом. Слідчі поліції затримали підозрюваного за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз вирішується питання щодо оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану).

У разі визнання вини судом, чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 квітня, 15:48 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації