Вхід | Реєстрація

На Лубенщині в ДТП загинув чоловік

На Лубенщині в ДТП загинув чоловік

У день 7-го квітня о 9-й годині сталася дорожньо-транспортна подія на автотрасі Київ-Харків-Довжанський неподалік від села Пишне на території Лубенської територіальної громади.

Згідно з первинною інформацією від слідства, автомобіль Daewoo Matiz, під керуванням водія 1947 року народження, зіткнувся з автомобілем Volkswagen, яким керувала водійка 1991 року народження. Внаслідок зіткнення водій Daewoo Matiz отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці пригоди.

Поліція Полтавщини проводить розслідування обставин ДТП, в результаті якого було смертельно травмовано водія легковика. За цим фактом розглядається можливість внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). На місці події працюють слідчі Головного управління поліції Полтавщини, які ретельно встановлюють всі деталі та причини аварії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня, 09:36 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації