Вхід | Реєстрація

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Полтавщині збільшилася до 16

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Полтавщині збільшилася до 16

Із них четверо дітей віком 5-11 років. Кілька людей продовжують лікування у медзакладах. Один пацієнт – у важкому стані, кілька – середньої тяжкості, їм надають усю необхідну допомогу.

Про це повідомив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін у своєму telegram-каналі.

В результаті атаки ворога, більше ніж 9 тисяч домогосподарств і 120 підприємств у Полтавській та Щербанівській громадах уночі були тимчасово відключені від електропостачання. Енергетики вже відновили електропостачання до всіх будинків, за винятком частково зруйнованої будівлі.

Соціальні служби області працюють у підвищеному режимі, залучаючи дві бригади для надання допомоги постраждалим у складанні заяв на отримання матеріальної підтримки з обласного бюджету. Ця допомога надається як постраждалим особам, так і тим, чиє майно зазнало пошкоджень.

Міжнародні партнери також надають підтримку, включаючи психологічну допомогу, гуманітарну допомогу та матеріали для відновлення будівель.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 квітня, 13:55 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації