Вхід | Реєстрація

На Полтавщині перекинулась вантажівка із зерном

На Полтавщині перекинулась вантажівка із зерном

8 квітня близько 18:20 сталася аварія на в’їзді у селище Машівка Полтавського району. Поліція розслідує обставини інциденту.

За попередніми даними, 62-річний водій вантажівки з Решетилівщини втратив контроль над авто під час руху, в результаті чого вантажівка перекинулася, розсипавши зерно на узбіччя. На щастя, ні водій, ні інші учасники дорожнього руху не постраждали.

На місці події працювали поліцейські, рятувальники та місцева служба автомобільних доріг для ліквідації наслідків.

Під час розслідування аварії встановлено, що водій перебував у стані сп’яніння. Йому складено адміністративні матеріали за порушення статей 130 (керування у стані сп’яніння) та 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 квітня, 17:27 | Машівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації