Вхід | Реєстрація

У Полтавському районі чоловік смертельно травмувався мотоблоком

У Полтавському районі чоловік смертельно травмувався мотоблоком

До відділу №3 (м. Карлівка) Полтавського районного управління поліції 10 квітня близько 20-ї години надійшло повідомлення від медиків про травмування мотоблоком 59-річного жителя села Селещина Полтавського району. На жаль, від отриманих травм чоловік помер в автомобілі швидкої. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Під час досудового розслідування встановлено, що 59-річний власник господарства отримав травму ноги від рухомої частини заведеного мотоблока. Медики прибули на виклик, але врятувати чоловіка не вдалося. Він помер у кареті швидкої медичної допомоги по дорозі до лікарні.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Карлівського відділу Решетилівської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Наразі поліція встановлює обставини події.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня, 12:37 | Карлівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації