Вхід | Реєстрація

Василю «Другому» призначили зарплату

Василю «Другому» призначили зарплату
Сесію продовжили

Перша сесія Кобеляцької міської ради після зміни влади пройшла досить спокійно. Якщо не рахувати заяв частини депутатів, які можна розцінювати, як початок переслідування інакомислячих.

Цього разу в сесійній залі були присутні аж 16 депутатів. Цього вистачало для прийняття більшості рішень. До «революціонерів»  додалися ще й Вікторія Омельяненко та Павло Голтвянський.

Судячи з партійного складу присутніх депутатів, стало зрозуміло, що з поки що невідомих причин ігнорували сесію представники «Батьківщини»,  крім Сергія Галушка, «Рідного міста», окрім Миколи Андрієнка, та члени партій «Довіра» і «Наш край». У зв’язку з цим, можна зробити припущення, що вище керівництво згаданих політсил не підтримує зміну влади в Кобеляках. Але остаточний висновок можна буде зробити хоча б після двох сесій.

Депутати  вирішили певні формальності у зв’язку із обранням Василя Кіптілого новим секретарем міської ради. Зокрема, вони присвоїли йому черговий ранг і проголосували за його зарплату.

Враховуючи усілякі надбавки за ранг, за вислугу років, за високі досягнення та 100-відсоткове преміювання, Василь Анатолійович буде щомісяця отримувати «на руки» 39 тисяч гривень.

Кіптілого запитали, чи буде в нього радник, як у його попередника Василя Фещенка. Той відповів, що не буде.

З приводу долі статусу радника Фещенка Віталія Дорошенка, то Кіптілий зазначив, що документів, які б свідчили про існування такої посади, не бачив. Зараз їх шукають.

Є підозра, що Василь Анатолієвич злукавив. Адже, судячи по поведінці Олега Решетила, останній вже приміряв на себе віртуальну рясу «сірого кардинала».

Також депутати вчергове згадали про конкурс на посаду директора міської лікарні. І оголосили про початок створення конкурсної комісії.

Окрім того, кобеляцькі обранці завбачливо проголосували за ліквідацію посади одного із заступників міського голови. Таким чином вони фактично позбавили екс-заступника Олену Стаднікову можливості повернутися на посаду в разі, якщо вона виграє суд у міськради. Повертатися їй вже буде нікуди.

Хоча... Наївні депутати, та й годі. Є ж іще посади, які займають Брейко та Омельченко. Це сьогодні вони недоторкані. А завтра все може змінитися. Сучасна кобеляцька історія це лише підтверджує.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня, 19:44 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації