Вхід | Реєстрація

У Миколи Скрильника з’явилося 9 об’єктів нерухомості

У Миколи Скрильника з’явилося 9 об’єктів нерухомості

Білицький селищний голова за 2023-й рік задекларував нові земельні ділянки, житловий будинок та два нежитлових  приміщення. У попередній декларації цієї нерухомості в чиновника не було.

1 квітня завершилася кампанія по декларуванню доходів посадовими особами органів влади і депутатами.

Свою декларацію, згідно з вимогами українського законодавства, подав і білицький селищний голова Микола Скрильник.

Згідно із оприлюдненими Миколою Володимировичем відомостями, у порівнянні з 2022-м роком, у білицького селищного голови трішки зросла зарплата в її річному вимірі. Якщо в попередньому році селищний голова за рік отримав 683 тисячі 228 гривень, то вже в 2023-му — 730 тисяч 667 гривень, тобто майже на 47 тисяч більше. Окрім того, як джерело доходів посадовець задекларував ще й пенсію, яку він отримує, як колишній співробітник правоохоронних органів. Якщо в 2022-му році Скрильник за рік отримав 223 тисячі 263 гривні , то в 2023-му — 249 тисяч 300 гривень.

У принципі, така зарплата для посадовця аналогічного рівня є досить високою, але далеко не рекордною.

Окрім того, у декларації Миколи Скрильника з’явилися нові об’єкти нерухомості, як будівлі, так і земельні ділянки. Всі вони розташовані на території громади, якою вже багато років керує Скрильник, більшість із них — у рідних для нього Бутенках. Так, у селі Микола Володимирович задекларував будинок площею в 75, 6 квадратних метрів і два нежитлових приміщення в 570 і 540 «квадратів». Земельні ділянки, які з’явилися в новій декларації Скрильника, розташовані  як у Бутенках, так і в селах Богданівка й Вітрова Балка. Судячи із вказаних розмірів, Микола Володимирович надбав землі сільськогосподарського призначення.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня, 10:29 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації