Вхід | Реєстрація

Поліцейські затримали чоловіка, який у Кременчуці викрав автомобіль

Поліцейські затримали чоловіка, який у Кременчуці викрав автомобіль

13 квітня на гарячу лінію "102" поліції Полтавщини надійшло повідомлення від жителя Кременчука про те, що вночі хтось незаконно заволодів його автомобілем ВАЗ-2108. Поліцейські відразу виїхали на місце події та розпочали розслідування.

Після отримання повідомлення про крадіжку автомобіля, на місце прибула слідчо-оперативна група відділення №1 Кременчуцького районного управління поліції. Зібравши необхідну оперативну інформацію, у області була запроваджена спеціальна поліцейська операція. Протягом кількох годин викрадений автомобіль було виявлено та зупинено на межі Черкаської та Київської областей.

Дмитро Грубась, начальник кримінальної поліції відділення №1 Кременчуцького районного управління, повідомив:

– У ході оперативно-розшукових та слідчих дій нами встановлено, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетний немісцевий чоловік 1996 року народження. Фігурант у Кременчуці був проїздом. Заволодівши автомобілем, він змінив номерні знаки та їхав у бік столиці. Поліцейські затримали правопорушника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. У разі визнання вини судом правопорушнику загрожує від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня, 14:48 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації