Вхід | Реєстрація

Кіптілий «ліквідував» Дорошенка

Кіптілий «ліквідував» Дорошенка

Виконуючий обов’язки міського голови 15 квітня припинив повноваження позаштатного радника, який на думку частини депутатів фактично керував громадою

Василь Кіптілий своїм розпорядженням від 15 квітня за номером 82 припинив повноваження Віталія Дорошенка, який був позаштатним радником міського голови на громадських засадах.

Нагадаємо, що на думку депутатів саме гіпертрофований вплив Віталія Дорошенка на вже екс-секретаря міської ради Василя Фещенка і став однієї із причин, що спонукали їх відправити у відставку Василя Першого.

До речі, Дорошенко був радником не лише у Фещенка, а і у Володимира Жукова, який протягом кількох тижнів теж виконував обов’язки міського голови.

Посада радника не є якимось "ноу-хау" в коридорах кобеляцької влади. Ще під час правління Олександра Копельця у 2021 році радником у міського голови був Василь Гордійко.

У принципі можна лише вітати бажання нинішнього виконуючого обов’язки міського голови Василя Кіптілого позбавитися будь-якого стороннього впливу на прийняття рішень.

Але сказавши "а" нинішній керівник неминуче має сказати і "б". Адже вже зараз виникає поки що риторичне питання щодо впливу на міську владу блогера Олега Решетила, який інколи в сесійні залі, м’яко кажучи,"плутає" свої повноваження.

І якщо Гордійко та Дорошенко мали хоча якісь формальні підстави "радити" міським головам, то посади "радник-блогер" в Кобеляках поки що не було. А статус депутата Полтавської райради, органі, який існує виключно на папері, ніяких переваг і повноважень Олегу Миколайовичу не надає.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 квітня, 11:48 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації