Вхід | Реєстрація

Чапаєва – у воді

Чапаєва – у воді
Пам’ятаєте, яка загибель підстерігала відомого начдива Чапаєва? За однією з версій, червоноармієць загинув у хвилях річки Урал. Здається, його доля може спіткати й однойменну вулицю у Кременчуці. Тут уже рік питна вода розтікається навкруги з труби, яку прорвало.
Біля буд. 17 – справжнє міні-джакузі. Глибоченька калюжа, а в ній вирує потік. Вода тече довгою вузькою вулицею, затікає у деякі двори. Більш підприємливі господарі відокремилися від джерельця своєрідною дамбочкою, насипаною з землі, каміння та цегли. І зі сторони спостерігають, як пропадає недешева кременчуцька вода.
— Ми зателефонували до аварійної служби міськвиконкому. Нашу заяву зафіксували і пообіцяли передати скаргу до водоканалу, мовляв, колонки – це їх справа. Дійсно, невдовзі до нас приїхали працівники водоканалу. Постояли, подивилися, похитали головами. Потім сказали, що труба проходить занадто близько до старої акації. Й якщо її не знести, то можливості усунути несправність не буде, – розповідає мешканка вул. Чапаєва Лідія Гончар.
Згодом жителі вулиці ще кілька разів телефонували до КП «Кременчукводоканал», просили про позитивне вирішення їхнього питання. Казали, що і без того вулиця, на якій вони мешкають, спроектована таким чином, що подвір’я розташовані нижче, ніж заасфальтована дорога. Тепер до постійних паводків після злив додалася ще біда з прорваною трубою.
Кореспонденти «КП» також звернулися до відділу контролю за оперативною обстановкою у місті. Нам пощастило – здається, справа зрушила з мертвої крапки. Принаймні начальник відділу Галина Гела сказала, що працівники водоканалу відкинули ідею з вирубкою старої акації, котра, за попередніми розрахунками, коштуватиме 3 тис. грн, і робитимуть обвідну трубу. Взятися за роботу у КП «Кременчукводоканал» обіцяють найближчим часом.

Автор: Олена УСКОВА, фото Олександра МАКСИМЕНКА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2010, 11:58 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації