Вхід | Реєстрація

Сором тим, хто не вийшов прибирати рідну вулицю

Є У Базилівщині вулиця Володимирівська. Це — одна з наймолодших вулиць чи не на увесь район. Можливо, ще десь люди живуть дружно, але наша рідна Володимирівська молода не лише за віком, а й душею.
У нас не лише охайні та красиві ззовні будинки — молоді садки, квітники у кожному дворі. І такі самі люди — щирі, гарні, добрі — живуть у більшості обійсть.
У будень усі працюють, зібратися разом просто ніколи. Тому минулої неділі відклали усі домашні клопоти і турботи — вони безкінечні — і вийшли разом впорядкувати в’їзди на вулицю. Працювали дружно і весело, тому встигли чимало: зачистили і побілили бордюри вздовж дороги, вирубали чагарі  біля перехресть, щоб було і пішоходам, і водіям не лише охайно та красиво, а ще й безпечно.
Хочу щиро подякувати і дорослим, і дітям із тих родин, хто вийшов наводити лад на вулиці. Це сім’ї Галавурів, Рибаків, Гайдарів, Бандури, Прийми, Карацюпи, Котови, Кравці, Дузенки, Гребінчуки, Дарагаченки, Голубенки, Години, Петренки, Ганіченки, Галки та всі Прокопенки нашої вулиці.
На жаль, знайшлися і байдужі до громадських проблем — сім’ї Михайлюків, Лобовських та Жиганів. Кожна родина має автомобіль, яким щодня «кралася» через зарості перехрестя. Представниця однієї з цих родин заявила: «Нехай сільська рада прибирає!». Соромно за таких українців. Усім нам треба пам’ятати, що держава Україна починається насамперед із нас. Ще раз щиро дякую всім, хто взяв участь у нашому заході.

Автор: В.ПРОКОПЕНКО, депутат Базилівщинської сільської ради від округу №9. www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2010, 12:52 | Машівка |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації