Вхід | Реєстрація

Двохрічна дитина впала з другого поверху

13 червня у с. Калашники Полтавського району з вікна будинку по вулиці Леніна випала двохрічна дитина.
Оперативною групою було встановлено, що мати зранку займалася пранням і залишила дитину без належної уваги одну у кімнаті, де було відчинене вікно. Пізніше молода мама помітила відсутність доньки, виявила зірвану сітку, миттю вибігла на вулицю, де знайшла свою дитину, яка була притомною. Вона швидко відвезла доньку до дитячої лікарні. На даний момент маленька Сніжана перебуває у реанімаційному відділенні. Стан дівчинки стабільний. Лікарями поставлено діагноз струс головного мозку і закрита черепно-мозкова травма.
14 червня аналогічний випадок стався у Октябрському районі міста Полтави. З вікна приватного будинку, зірвавши москітну сітку, випала малолітня дитина. З численними травмами її доставили до реанімаційного відділення дитячої міської клінічної лікарні.


Автор: Олена КОПЦОВА, ВЗГ ГУМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2010, 10:30 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації