Вхід | Реєстрація

У Полтаві своє наметове містечко розбило індіанське плем'я Апачі

Методисти Міського будинку культури костюмованою програмою зустріли на своєму подвір'ї вихованців полтавських дитячих пришкільних таборів. В осередок містичних подій потрапили й Віталій Улибін та Дмитро Ейбатов.
Літні канікули – час відпочинку дітей. А дорослі роблять усе можливе, щоб цей відпочинок був цікавим, веселим та корисним. На свою розважально-ігрову програму запросив вихованців дитячих пришкільних таборів і колектив методистів МБК. «Ми проводимо цю програму вже другий день, – розповідає Оксана Канцедал. Тут дітлахи бавляться, танцюють, беруть участь у конкурсах. Їх розважають жителі племені Апачі. Зокрема, Вождь племені, його Шамани та Жриця любові та розквіту природи».
Оксана Канцедал, жриця любові та розквіту природи:
- Ця програма проходить, як ви бачите, на лоні природи. Дітки разом з героями поринають у світ життя племені Апачі. Вони розважаються і разом з нами шукають священного ідола добра і процвітання Хайя
Плем'я Апачі не досить гостинно зустріло низькоросле плем'я дітлахів на чолі з їх високорослими вождями. Усіх чужинців звинуватили у викраденні священного тотему Апачі.
Потрапивши до войовничого племені Апачі, ви ризикуєте стати об'єктом жертвоприношення. Не обминула ця лиха участь і нашу знімальну групу на чолі з вихователями дитячих пришкільних таборів.
На щастя, Промінь істини переконав Вождя племені в тому, що чужинці ні в чому не винні. Не маючи іншого виходу, шамани племені Апачі своїх жертв відпустили. Дітлахи ж, у свою чергу, вирішили допомогти їм знайти священий ідол Хайя.
На знак вдячності Жриця любові побажала дітлахам удачі, відправивши із ними Духів успіху.
Оксана Канцедал, жриця любові та розквіту природи:
- Ми бажаємо усім учням гарних канікул, чудового відпочинку, здоров'я, засмаги. Аби з новими силами прийти до успішних звершень навчального року. Усіх з канікулами!

Автор: Віталій Улибін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2010, 16:54 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації