Вхід | Реєстрація

Медичну спільноту поповнили 210 дипломованих лікарів УМСА

Сьогодні випускників медичного факультету Вищого навчального закладу України „Українська медична стоматологічна академія” привітав голова облдержадміністрації під час урочистостей, що відбулися в Палаці дозвілля „Листопад”.
"Ви перегортаєте чи не найкращу сторінку життя, - сказав Олександр Удовіченко. - Шість років у стінах Української медичної стоматологічної академії, і не просто академії, а полтавської, - це безумовно дуже щасливі роки. Ви їх використали ефективно - розвивалися як особистості, отримали великий багаж знань.
Попереду - справжнє доросле життя, набуття фаховості. Переконаний, у вас є наснага працювати на користь суспільства, робити все для того, щоб Україна була в сім'ї розвинених європейських держав. Більшість із вас роз'їдеться в різні куточки країни, а група іноземних студентів повезе до себе на батьківщину частку нашої землі, тепла, українського серця. Добра вам, шановні випускники, і щасливої долі".
Зі словами привітання до випускників медичного факультету також звернулися ректор Вищого навчального закладу України "Українська медична стоматологічна академія" В'ячеслав Ждан, заступник голови обласної ради Петро Ворона, заступник начальника Головного управління освіти і науки облдержадміністрації Петро Шемет, начальник управління охорони здоров'я Полтавського міськвиконкому Сергій Котов. Після чого представники влади вручили дипломи з відзнакою кращим випускникам УМСА.

Автор: Тетяна Сепіта, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2010, 09:31 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації