Вхід | Реєстрація

Полтавці переможцем Мундіалю вважають збірну Аргентини

Новини Полтавщини поцікавилися за кого і як вболівають полтавці на Чемпіонаті світу з футболу. Як виявилося, фаворитом є збірна Аргентини, адже більшість бачить з кубком саме її. Цікаво, що кращим футболістом та бомбардиром, на думку полтавців, стануть теж аргентинці: Ліонель Мессі і Гонсало Ігуаін.
Найцікавішим співрозмовником став колишній гравець полтавського ФК «Колос» (зараз «Ворскла») Петро Бахуринський. Він теж переконаний, що переможцем чемпіонату стане збірна команда Аргентини.
Каже, футбол дивиться тільки вдома. "Найкраще - один на один з телевізором. У компанії з друзями розсіюється увага і концентруєшся не на футболі. Це я вам кажу, як футболіст в минулому, і, як тренер зараз. Мій брат вболіває за Німеччину. На цьому ґрунті у нас маленький конфлікт, - посміхаючись говорить Петро Бахуринський.
Нагадаємо, уже три тижні у Південно-Африканській Республіці триває Чемпіонат світу з футболу. На жаль, збірна України не бере участь у цьому турнірі. Завтра розпочинається матчі чвертьфіналу.

Автор: Роман Миколаєць, Артем Довгий, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 липня 2010, 15:57 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації