Вхід | Реєстрація

«Міні-ярмарок» у таборі

«Міні-ярмарок» у таборі
У дитячому оздоровчому таборі «Молода гвардія» (с. Зінці Полтавського району) пройшов «Міні-ярмарок професій». Організували його працівники міського центру зайнятості за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту.
Розпочався захід із семінару-тренінгу «Обери професію». Велику зацікавленість викликали профорієнтаційні конкурси та ігри «ромашка», «Чи знаєш ти професії?», «Чи вийде з тебе справжній хакер?», «Хто найкращий в таборі кухар?», «Рятуймо хлопців», «Повітряні кульки».
Усім бажаючим була надана можливість пройти профдіагностичне обстеження для визначення своїх фахових нахилів та проведені індивідуальні співбесіди за результатами тестування. По завершенню заходу переможці тематичних конкурсів отримали від управління солодкі подарунки.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2010, 09:34 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації