Вхід | Реєстрація
Додати оголошення

Навіси для автомобіля, розбірні, стальні, та алюміневі, від виробника, якість, гарантія, швидкий монтаж, накриття стільниковий та монолітний полікарбонат

68 000 грн.

Номер оголошення: 71599

Навіси для автомобіля, розбірні, стальні, та алюміневі, від виробника, якість, гарантія, швидкий монтаж, накриття стільниковий та монолітний полікарбонат.

Оцинковані теплиці від виробника, якісні та надійні, як каркаси так і комплекти з полікарбонатом, також продаемо полікарбонат, стільниковий та монолітний.

Сейфи від виробника, збройові, меблеві та офісні, гарантія.

Оптовая база поликарбоната реализуем по выгодным ценам от производителя поликарбонат монолитный, сотовый. Также Теплицы, Парники, Козырьки, Крыши из поликарбоната.

В наличии монолитный, сотовый поликарбонат (Оптовая база поликарбоната реализуем по выгодным ценам от производителя поликарбонат монолитный, сотовый. Также Теплицы, Парники, Козырьки, Крыши из поликарбоната.

В наличии монолитный, сотовый поликарбонат Borrex, Marlon, Polygal, LEXAN, Vizor, Berolux, Solidprof, OSCAR, SOTALIGHT, RoyalPlast, TITAN PLAST, RAINBOW, CarboGlass, Sunnex толщиной 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15мм.

Телефон: Показати...

E-mail: [email protected]

Додати у обране

Поскаржитися

Написати власнику оголошення

Ваш email:

Ваше ім’я:

Текст:

Захист: ← Введіть сюди код з картинки

Інші оголошення рубрики «Будівництво»

Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації