- ludmila65
30 березня, 10:12
На тему: Кобеляцька міська рада: потрібно міняти будівлю - toksik
30 березня, 04:26
На тему: Придніпрянські луки: висловилися всі, шукають «крайнього» - Ltava
21 березня, 07:54
На тему: До 1 квітня луки поряд із Оріллю не розорюватимуть - alexderjav
13 березня, 11:18
На тему: Кожен п’ятий є непридатним до служби - Ltava
11 березня, 16:33
На тему: Штрафи зросли
Чого не вистачає кабачкам у серпні
Кабачок — це один із найпопулярніших овочів, які вирощують дачники на своїх ділянках. Рослина відрізняється невибагливістю, добре плодоносить (врожай збирають навіть восени до кінця вересня) та підходить малодосвідченим городникам.
Плоди кабачка можна використовувати для приготування багатьох страв, а також для зимових заготовок. Щоб продовжити період плодоношення та зібрати з одного куща рясний урожай, культуру необхідно вчасно підгодовувати.
Деякі городники зі стажем використовують суміш на основі молока та йоду. Її часто застосовують для обробки томатів, щоб запобігти розвитку фітофторозу — страшного грибкового захворювання, яке може занапастити весь урожай. Але мало хто знає, що на це підживлення добре відгукуються й інші рослини, наприклад, кабачки.
Для того, щоб зробити суміш, потрібні: молоко — 1 л., йод — 30 крапель, вода — 10 л.
Усі інгредієнти необхідно перемішати, а потім обприскати рослини.
Також можна використовувати у вигляді підживлення нашатирний спирт. Він позитивно впливає на розвиток рослин, допомагає протистояти хворобам та нарощувати свіжу зелену масу. Добриво готують так: змішують 10 л води з 100 мл нашатирю, потім проводять полив під корінь.