- ludmila65
30 березня, 10:12
На тему: Кобеляцька міська рада: потрібно міняти будівлю - toksik
30 березня, 04:26
На тему: Придніпрянські луки: висловилися всі, шукають «крайнього» - Ltava
21 березня, 07:54
На тему: До 1 квітня луки поряд із Оріллю не розорюватимуть - alexderjav
13 березня, 11:18
На тему: Кожен п’ятий є непридатним до служби - Ltava
11 березня, 16:33
На тему: Штрафи зросли
Що робити з розрізаним гарбузом
Розрізаний плід при кімнатній температурі довго не пролежить. Очищений гарбуз можна зберігати в холодильнику. Там він пролежить близько тижня, а якщо шматочки щільно обернути фольгою або покласти у вакуумний пакет, то час зберігання можна збільшити до двох тижнів.
Для того, аби розрізаний гарбуз довше не псувався, потрібно ретельно вичистити насіннєвий м'якуш разом із насінням. Якщо в процесі зберігання в холодильнику гарбуз змінив колір або консистенцію м'якоті, то верхній шар перед приготуванням страв слід зрізати.
Заморожений гарбуз зберігається не більше 12 місяців. Температура має бути не вище -18°C. Перед заморожуванням плоди миють, очищають від шкірки та насіння і нарізають невеликими шматочками.