Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Maks73»

Коментарі користувача
1 2
Don Pedro зайве підтвердив, шо він просто базарна пліткарка. Він шо, точно знає про наміри Зінченка, Федоренка чи Паршевлюка посісти вакантну посаду в селищній раді? Тоді хай відкрито про це напише, інакше не варто всує називати їх прізвища. До того ж я, наприклад, не знайома з бухгалтером селищної ради, а він знає навіть те, шо вона "гарний спеціаліст". Отже, є наближеним до тіла новосанжарського мера? Тоді зрозуміло, чому стає на захист чиновників-порушниць. Цікавлять мене і два інших моменти в цій історії. По-перше, оголошення містило в собі грубі порушення законодавства, але відмінили його лише нібито через підвищення мінімалки. Отже, оголошення не визнане його автором як незаконне. Запитання до юристів: чи повинен хтось понести за це відповідальність? А по-друге, "небажані елементи" (як дозволяє писати бажаний у селищній раді don Pedro) - це хіба не та сама дискримінація?
Maks73 26 січня 2017, 17:19 На тему: Агов, хто на Майдані був!...
В принципі тут погоджуюсь з donоm Pedro, хоча дивує його однобокість. Як про Реку - так не питайте, де взяв мільйон, спробуйте самі заробити. А коли за Паршевлюка, то напишіть, як покращив добробут і за шо придбав авто. Або як мова про Федоренка, то "ви б тут в усіх мільйони перещитали, усі б вам якби отчитувалися" (цитата з попередніх коментів Pedrа). Якась дивна вибірковість.
Maks73 22 січня 2017, 11:04 На тему: Гройсман і підприємці...
Нарешті хоч один don Pedro здогадався, шо я мав на увазі в першому коменті, коли зазначав: "Вовка знає про шо пише".
Maks73 20 січня 2017, 18:44 На тему: Гройсман і підприємці...
Мова не про самих підприємців, ті не пропадуть, а про найманих ними працівників.
Maks73 20 січня 2017, 09:19 На тему: Гройсман і підприємці...
Вовка знає про шо пише.
Погоджуюсь на 200% і підтримую кожне слово Саші Ставицького!!! Це не депутат, а брехун і кровосіс! Паразіт на тілі народу!
Паршивлюк правив у РДА, а не в райраді, прошу не плутать! Бульбаха такої винагороди "за надзвичайні успіхи в роботі на благо новосанжарської громади" не має досі. Хотя виборці від обох чиновників не бачать ніяких благ.
Повністю розділяю позицію Адекватника і хочу спитати, а шо цьому "нагадувачу" Реці (від слів "гад" або "гадити")заважало сваритися в бік Кремля, коли сидів за партою Вищої партійної школи і завзято вивчав, як вести за собою "сіру масу електорату" в комуністичне майбутнє? Або там же - вивчаючи історію СРСР? Чи йому батьки не розказували про голод? У його родині були померлі від Голоду? А може в його роду були комсомольці, які "трусили" односельців за жменю полови? Мабуть, Река посміливішав тоді, коли з партократа перефарбувався в демократа (в такому випадку треба писати "дєрьмократа".
Maks73 4 листопада 2016, 09:55 На тему: Мільйони в деклараціях нардепі...
Правильно, шо ЕХО таких викриває, Філоненко молодець! Бо то все народні гроші рекине шобло розкрадає, і народ хай про це знає. Бо наша "Смітлиця" про таке не напише, а треба знати, які бабки збив голова нашої РиДиА Бульбаха, на кого він свою продуктову "Булю" переписав і в чий карман з того магазину гроші йдуть. В Санжарах всі про це знають, шо батько там заправляє, а Сергій задекларуєця бідною овечкою. Дурять народ як самі хочуть.
Maks73 4 листопада 2016, 09:47 На тему: Мільйони в деклараціях нардепі...
Река завжди був брехуном і політичним хамелеоном, пристосуванцем, а тепер побачили шо став і добрячим кровосісом. Йому при всякому режимі гарно жилося, шо при комуністах, шо при майдановцях.
А ви думали шо він чесний і порядний? На розочках і лавочках та химерних скульптурах зумів бабки відмити. Інтересно, а яким місцем його жінка-пенсіонерка зуміла такі тисячі сколотити? Подивишся на Рекине братство і не повіриш, шо у нас пенсіонери бідують. А ще інтересно, чи захочуть правоохоронці вияснити, звідки той мільйон накапав? Тепер давайте Реку ще в президенти засунемо! Хто голосуватиме?
Maks73 3 листопада 2016, 16:42 На тему: Лебедя врятували і прооперувал...
Хоть одна приятна новина! Молодці всі, хто спасав птаха!
Maks73 28 жовтня 2016, 10:38 На тему: Про поліцейську етику...
Володя, а в тебе случайно нема знайомих серед служителів культу? Батюшки он брейк у кафе танцюють та мармизи один одному молотять, а ти про їхню етику нічого не пишеш. А серед журналістів часом знайомих нема? Я чула про одного, який представляв загальнополітичну газету й водночас одну партію, "Свобода" називається. Даже палив і замальовував краскою портрети своїх політичних опонентів на дошці пошани, за шо був призначений головою держадміністрації. Після того знову вернувся в загальнополітичну газету розказувати, як влада повинна працювати і яку мораль сповідувати. Ти про його етику нічого не знаєш?
1 2
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації