Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Vlada82»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 8
Хочу підтримати Філоненка, все він правильно написав. За прикладами далеко ходити не треба. Днями сама бачила, як Бульбаха в центрі Санжар у вишиванці красувався. А знаєте на якій машині він їздить? І скільки вона коштує? Це він так підтримує вітчизняного виробника? Хіба не жулік у вишиванці, не псевдопатріот? Жаль шо цього не розуміє і не бачить та ж Селена. Багато від кожного з нас залежить у розбудові України, але різниця між нами і чиновниками ще в тому, шо чиновники за це з бюджету зарплату одержують. Я колись писала, шо ця жінка з якогось дива уявила себе римською богинею Селеною, так шо навряд чи варто звертати увагу на її дещо агресивні випади типу "до сказу дратує", "не шипіть" і т.д. Луна знає, як це називається в психіатрії.
Vlada82 27 серпня 2018, 09:18 На тему: Проекти подали Нові Санжари, М...
Мене насторожило ось це речення у статті: "Селищна рада буде реалізовувати трав’яні збори, чим збільшуватиме надходження у власний бюджет". Це Інна Колба так сказала чи автор статті так придумав? З яких це пір селищна рада може чимось торгувати і займатися комерцією? Чи в період вседозволеності можна шось і реалізовувати?
А як це "напівлегальні"? Тобто один і той же кар"єр наполовину легальний, а наполовину нелегальний? Дурня якась.
Моя знайома розказувала, шо нехворощани вийшли дружно, були згуртовані надією добитися свого. Тепер нібито в Нехворощі вже почали робити дорогу. Важко в це віриться, бо наші чиновники дуже інертні. Може хто знає подробиці, то напишіть, все-таки цікаво довідатись, які результати дав цей протест.
Катерина Олександрівна, чи не забагато ви на себе берете? Ви упевнені шо бога за бороду схватили і вам позволено когось осуждати? Чи не замислювалися над тим шо "Чиста криниця" сама ж заказувала оті «романи» про себе? Я чогось думаю, шо так воно й було. Лебедин і Сидоренко не такі вже й святі і не стануть святішими від того, наскільки віддано будете лизати їм п"яти. Вам самій не гидко від таких особистих коментарів?
2.don
«це ВОНА навчила його працювати»

Та ні, це Лебедин зі своєю командою посадив Супруна в це крісло, тепер він за шалені гроші "чимось там підкеровує", а фактично ніяк не керує і не впливає на життя району. Тепер понятно шо за такі гроші Супрун зріднився з регіоналами, шо говорить про продажність багатьох майданівців. Кажись тут якась підлабузниця називала Лебедина людиною з великою букви, хотя він просто людина з великим кошельком і повинен нести моральну відповідальність за подібних паразитів, яких привів до владного корита.
Коли почитала цю статтю в газеті то зразу подумала: добре шо Супрун не керує Філоненком, а то звільнив би його за таку критику, як Зінченка.
Vlada82 27 березня 2018, 16:11 На тему: Центр культури отримав нового ...
4.don
«не розумію, як можна було назначити таку вискочку, стару прошмаль на таку духовно високу посаду»

Антон, не завидуй, її не просто так призначили, вона конкурс виграла, і тобі мабуть ніколи цього не зрозуміти. Якшо ти мужик, то негоже так про жінку говорити, якою б вона не була. А від мене Маргариті - жіноча солідарність і щирі вітання. Як мінімум вона не дасть занепасти культурі в нашому селищі. Крім того ця посада не така вже й "духовно висока", як у настоятелів церкви. Скоріш ця посада високого культурного рівня і Маргарита достойна бути на ній.
Vlada82 27 березня 2018, 16:01 На тему: Сюжет про перевезення атовців ...
3.don
«Буля за високі досягнення отримав нагороду»

А можна конкретніше про ці досягнення, а то схоже шо про них знають тільки Буля, Река і don. Всі інші новосанжарці знають, як Буля недавно жалівся у районній газеті, шо процес децентралізації вийшов з-під контролю і в результаті «надецентралізували» таке шо на голову не натягнеш, проблеми з фінансуванням соціальних закладів у селищі. Чине це і є ті "досягнення", за які грамоти ВР дають? І ще прошу розумніших розтлумачити мені, хто ж визначав "особливі заслуги", "високі досягнення" та «професіоналізм» Бульбахи? І за якими критеріями? А то якось дуже узагальнено, без конкретики. Думаю, рядовим платникам податків, за рахунок яких Бульбаха одержує зарплату, це корисно знати. А хто назве точну кількість робочих місць, які появилися в районі при Бульбасі, скільки соціальних закладів відкрилося, як розвивається малий і середній бізнес, тим буде особливий респект (подяка тобто). А я знаю тільки те, шо Бульбаха дохазяйнувався так, шо навіть його гастроном «Буля» наказав довго жити. Короче заслуги -обзавидуєшся! А про те, шо його підлегла Кушніренко в робочий час разом із волонтеркою Солодкою та редактором Жаботинським перевозили із зони АТО бойові гранати в чайниках, у грамоті нічого не сказано? А то Наді Савченко за це небо в клітинку намалювали, а нашим рєбятам - як з гуся вода. Як кажуть, за «Батьківщину» обідно...
Vlada82 20 березня 2018, 19:13 На тему: Як вам 90 гривень плати за гек...
Все правильно, підтримую вас у цій справі й бажаю успіху. Бо нинішня влада вже так заїлася, шо януковичівські корупціонери біля неї й рядом не стояли. Вона прийшла на крові Майдану, але тепер нахабно дозволяє собі те, проти чого майданівці боролися. І думає шо все їй минеться.
Vlada82 20 березня 2018, 17:18 На тему: Як вам 90 гривень плати за гек...
«ЕХО» читають не всі, хто виписує "Світлицю", особливо люди похилого віку, я це мала на увазі. І взагалі навіщо ігнорувати комунальну газету, коли йдеться про таку актуальну тему? В іншому я з вами згодна. Побачимо шо буде далі...
Vlada82 20 березня 2018, 12:56 На тему: Як вам 90 гривень плати за гек...
Вибачаюсь, продовжу свою думку. І Михайло Васюта як депутат обирався від цього району, тож більше його виборців прочитає цю статтю у «Світлиці» чим в "ЕХО". Думаю ця комунальна газета повинна оприлюднити такі факти. Авторка напевне погодиться зі мною.
Vlada82 20 березня 2018, 12:55 На тему: Як вам 90 гривень плати за гек...
Смілива стаття і схоже правдива. Коли я не помиляюсь, то Ольга волоська живе у Нових Санжарах. Тоді у мене до неї запитання: чи будете друкувати цю статтю у "Світлиці"? Бо Попівська сільрада знаходиться на території Новосанжарського району, читачів якого обслуговує ця газета. І Михай
Vlada82 11 березня 2018, 16:15 На тему: Голова ОТГ відмовив афганцям у...
14.Ольга Волоська
«Скоріш за все, подзвонили до ПП чи хто там у них працює, ті виділили кошти, за що головам ОТГ щира вдячність. »

А що, на ваш погляд, Трояну заважало так вчинити? Чи принципи не дозволили, типу "до моїх посадових обов"язків це не входить"?
Vlada82 10 березня 2018, 22:47 На тему: Голова ОТГ відмовив афганцям у...
7.Ольга Волоська
«Зверніть увагу - жодного голови ОТГ тут немає.»

А ось цитата вище того абзаца, який ви процитували: "Одночасно ми висловлюємо щиру подяку керівництву району, головам Новосанжарської, Руденківської, Нехворощанської та Драбинівської ОТГ за сприяння у проведенні урочистих заходів 15 лютого, присвячених до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав."
Шановна пані Ольго, ви уважно читаєте те, шо коментуєте?
Я так зрозуміла, шо всі голови ОТГ, до кого зверталися афганці, допомогу надали, один Троян відмовив, через те й претензії до нього. Бо у нас у кожного голови сільради чи ОТГ іноді (не завжди - підкреслюю це, шоб не наражатися на «каміння» у свій бік) своя Конституція, свої Закони і свої правила, не завжди сумісні із совістю і порядністю.
Vlada82 10 березня 2018, 18:42 На тему: Фальшиве свято...
97.SashaSamokhina
«Може, ви мали на увазі тисячі гривень, чи все ж таки десятки?»

Та які тисячі, коли куртка більше 2-х тисяч, стільки ж костюм, туфлі тисяча, зимові чобітки 1500-1700 грн. Це на дитину 14 років! Шоб нормально зібрати до школи треба півтора десятка тисяч, не менше. І це не у фірмовому бутику, в який ми й не заходимо. Можна й в секонд-хенді скупитися, звичайно, але не думаю шо своїх дітей ви там одягаєте.
97.SashaSamokhina
«А хто їх посадив, хіба ви особисто в цьому участі не брали?»

Не голосувала ні за Порошенка, ні за Реку, а Яценюки й Гройсмани (тобто прем"єр-міністри) взагалі обираються не електоратом.
97.SashaSamokhina
«Ми обговорюємо не демографію, а фізичне винищення своїх же співгромадян»

Де ж тоді поділися 10 мільйонів, якшо не зникли фізично? А якшо зникли то в результаті чого? Може ми й різні теми обговорюємо, але суть їх одна: тоді винищували українців репресіями та голодоморами, а тепер скорочують їх кількість іншими соціальними потрясіннями. Не буду перераховувати якими, ви всеодно звинувачуватимете мене в тому шо або не те читаю, або не те дивлюся, або взагалі дебілкою назвете.
99.SashaSamokhina
«у вас просто не вистачає рівня інтелекту»

А ви яким чином вимірюєте той рівень? Свій рівень інтелекту знаєте?
Vlada82 10 березня 2018, 15:46 На тему: Фальшиве свято...
94.микола козак
«україною давно вже управляють не українці, а із-за бугра, що Україна перетворилася в Європейський смітник , що із колись процвітаючої республіки стала країною третього світу. Оце і вся незалежність.»

100%!
Vlada82 10 березня 2018, 13:28 На тему: Фальшиве свято...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
90.SashaSamokhina
«Ви порівнюєте пряме фізичне винищення з високими тарифами?»

Так, порівнюю. Назвіть мені, будь ласка, основні причини, в результаті яких населення України за часів незалежності скоротилося з 52 мільйонів до 42 мільйонів (це вказує Вікіпедія, не мною придумано). Отже, в результаті чого відбулося зменшення аж на 10 мільйонів? Це майже стільки ми втратили, як у 30-ті роки під час Голодомору і репресій. Ключове слово тут - ВТРАТИЛИ, хоча голосували за незалежність шоб ніколи більше не було таких втрат. Чи по вашому чим краще життя в державі, тим менше люди повинні народжувати дітей? Я по вашому дебілка (хоча тільки дебіл може назвати дебілом іншу людину, але хай уже, я не ображаюсь), але вважаю, шо саме через матеріальну скруту молодь сьогодні не може дозволити собі навіть 2 дитини, не кажучи вже про 3 чи й більше. Ми ж не в 19-му столітті живемо, сьогодні шоб спорядити дитину в школу треба десятки тисяч гривень. По собі знаю, шо дитячі туфлі коштують як на дорослу людину, так само від костюмчика до куртки. А ви кажете, шо тарифи ніяк на це не впливають. Вони впливають на демографічну ситуацію, тобто на послідовне знищення нації. Мабуть тільки таким як я дебілам видно, шо уряд захищає не свій народ, а інтереси МВФ. Ваш особливий розум напевне не дозволяє побачити, як сьогодні люди харчуються, шо їдять пенсіонери, всю пенсію віддаючи на покриття тарифів, даже при гройсмановських субсидіях. Сьогодні шо народитися шо померти - однаково дорого. Чи не краще розвивати економіку, шоб були європейські зарплати і пенсії, тоді й подачок не треба? Наші президент, міністри й депутати посаджені у високі крісла для того шоб робити життя українців кращим, а вони вже 30 років нам радять затягувати паски. Отже, методи знищення народу дійсно різні, але ж мета одна - нагнути непокорних до коліна і зробити всіх рабами для свого збагачення. Але вам не зрозуміти цього, ви ж не дебілка.
Vlada82 10 березня 2018, 11:44 На тему: Голова ОТГ відмовив афганцям у...
3.Adekvatov
«А вони що, не знали його раніше?»

Оце якраз найцікавіший момент. Яскравий приклад того, як деякі люди змінюються в угоду нинішній політичній ситуації. Ще кілька років тому Троян не дозволив би собі такої виходки, він не тільки знайшов би кошти на допомогу афганцям, а й на букет квітів шоб до пам"ятника покласти, інакше добряче получив би "по шапці". І своїм службовим авто особисто привіз би їх у райцентр і публічно привітав би, даже був би рядом на святкуванні. Але політична ситуація змінилася, афганці тепер "не в тренді", можна покласти на них... Ви ж розумієте, шо будівництво фапу - це лише отговорка, причому невдала, в нього розуму не вистачило придумати шось переконливіше. Колеги Трояна ще не посміли так діяти, але це питання часу. Так само як прийде час і забудуть Небесну Сотню, загиблих на Сході і т.д. Відчуваєте, шо все це єдиний ланцюжок однієї проблеми - чинуші типу Трояна відверто зневажають тих хто їх поставив над собою.
Vlada82 10 березня 2018, 11:23 На тему: Фальшиве свято...
87.Adekvatov
«Саша Самохіна зареєструвалась 7 березня, як раз під цю статтю»

Може правда й за вами, але я думаю, коли викрили Селену в тому, шо вона бачить себе як міфологічну богиню, то вона у той же день зареєструвалась як SashaSamokhina. Але це лише моє припущення, стверджувати нічого не буду.
Vlada82 10 березня 2018, 10:54 На тему: Фальшиве свято...
80.SashaSamokhina
«В умовах Союзу була злочинна своєю зневагою до людського життя і потреб індивідуальності.»

В кого з нас дежавю? Це ви справді говорите про радянські часи чи сплутали їх із сьогоденням? Я СРСР не ідеалізую, були там такі проблеми, але ви їх хочете протиставити сьогоднішньому дню. Тоді скажіть, у чому зараз проявляється повага до людського життя і до потреб індивідуальності? На мій погляд, сьогодні найбільш цинічна зневага чиновників усіх рангів (до найменшого - почитайте про Трояна, який зневажає афганців) до простих громадян. Як на мене, найбільша проблема та шо чиновники не люблять свою державу, свій народ, вони не є патріотами. Їхнє завдання - поки сидять у кріслах, сколотити собі капітал. Таких 99%.
80.SashaSamokhina
«Так винищувати свій же народ мало хто зміг. »

Сьогодні по вашому свій народ не знищують? Високими тарифами, безробіттям, продуктами з ГМО, фальшивими ліками і т.д. Нас давно продали з потрохами, віддали свій народ під заставу за кредити МВФ і т.д.
80.SashaSamokhina
«Декомунізація - знищення символів, які негативно впливають на свідомість наших дітей»

Цікаво, яким чином пам"ятники Леніну впливали на свідомість дітей? Сучасна молодь їх просто не помічала і даже не знала, хто такий Ленін. А коли затіяли декомунізацію, то навпаки, привернули до нього увагу. От мені цікаво, чи зараз у Німеччині розказують дітям, хто такий був Гітлер, чи так само як у нас - наклали табу на це ім"я, наче такого не було в історії? І чому образ Степана Бандери, який підтримував політику Гітлера, позитивно впливає на свідомість української молоді?
Чесно скажу, шо не чекаю ваших відповідей, бо розумію шо Selena2017 і SashaSamokhina - це ніки однієї людини, а Selena не любить відповідати на незручні запитання.
Vlada82 9 березня 2018, 18:11 На тему: Голова ОТГ відмовив афганцям у...
1.ukr2017
«а що потім самому їсти»

Це точно. Але в мене є запитання: а хто не дозволяв цьому голові ОТГ прийняти відповідну Програму і затвердити її на сесії? Втім, відповідь він сам же і дав, збираючись «акумулювати» кошти. З цього висновок: ветерани Другої світової (хто ще живий зостався), не ждіть допомоги від свого безголови ОТГ на 9 травня, він вам її не дасть, бо ще проп"єте чи потратите на якусь солдатську кашу. Чорнобильці, ви теж не дуже сподівайтесь на надмірну увагу до себе, нічого вам пити за бюджетні гроші! Те саме хай знають інші категорії електорату (наприклад, майбутні першокласники, яким з якогось дива ще заманеться одержати подарунки 1 вересня від свого безголови). Не роззявляйте рота на бюджетний шматок, громада збирає гроші на нову амбулаторію! Добре шо свято 8 Березня офіційно відмінили, тепер не треба на квіточки для нас жінок витрачатися...
Вибачайте за іронію, але такого цинізму я ще не бачила. В кого підніметься рука ще раз голосувати за цього Трояна? Жаль, шо наміри поїхати до нього і висловити своє обурення, залишилися намірами. А заодно варто спитати, за чиї гроші він катається на службовому авто в особистих справах? Упевнена, шо подібних троянів багато, і шо невдовзі такі ж «увага» і «повага» будуть і до нинішніх воїнів, які зараз сидять в окопах на Сході, й до Небесної Сотні.
Vlada82 9 березня 2018, 13:46 На тему: До питання про договори на тех...
30.Ольга Волоська
«Ви вже заяву складаєте, певно»

Не іронізуйте, будь ласка, я писала серйозно. Заяву треба складати колективно, долучати до неї копії документів. Про свій ви вже повідомили, а мені ще треба пошукати, може й у мене є якась паперова зачіпка проти монополістів-газовиків.
30.Ольга Волоська
«Чекаємо з нетерпінням....»

У нас усі так: "збоку почекаємо і побачимо, шо з того вийде, моя хата скраю". Думала, шо Ольга Волоська до таких не належить. Жаль, якшо помилилася...
Vlada82 9 березня 2018, 12:52 На тему: До питання про договори на тех...
2.Dana77
«Відповідно до українського законодавства ніхто не має права нав’язувати споживачам (чи покупцям) свої послуги і товари, а тим більше брати за них гроші наперед.»

Оце правильно. Значить, Антимонопольний комітет давно плаче за цими ділками з газової служби, може доцільно туди звертатися, а не тут воду товкти? А ще в управління захисту прав споживачів. Десь я читала, шо захист прав споживачів – це складова частина захисту прав людини.
Vlada82 9 березня 2018, 12:47 На тему: До питання про договори на тех...
17.Selena2017
«смердючою хурделицею, яка піднята двома юродивими на цьому сайті»

І тут же далі закликає:
17.Selena2017
«Без лайки та образ»

То як з такими суперечливими особами впрягатися в одного воза, шоб здолати якусь проблему?
1 2 3 4 5 6 7 ... 8
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації