Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Vlada82»

Коментарі користувача
1 ...2 3 4 5 6 7 8
Vlada82 27 червня 2017, 10:08 На тему: Врятуйте молоду маму...
Розумний коментар Адекватника, погоджуюсь абсолютно.
Хочу обратиться к автору: Володя, а где же в твоем репортаже восторженный финал типа "председатель райсовета Супрун и глава администрации Бульбаха поздравили новосанжарских мотоболистов, вручили им подарки и пожелали новых успехов. А народный депутат Река пообещал превзойти своего предшественника и подарить сразу два спортивных мотоцикла!". Уж очень хочется, чтобы именно так и было, но похоже, что предыдущая «бандитская» власть мотобол в районе возродила, а нынешней «правильной» власти на него наплевать! Разве не так? Тогда почему открыто об этом не напишите?
Vlada82 25 червня 2017, 10:49 На тему: Мільйони — на дороги...
Кажись недавно Паршевлюк жалівся, шо важко «Таврією» доїхати до Нехворощі, а сьогодні піарить владу за використані мільйони на дороги, даже цитує Бульбаху. Ще інтересніше, шо ця публікація появилася на сайті вчора, 24 червня, і в ній зроблено анонс позачергової сесії райради, яку "планують провести 23 червня", тобто планують провести... вчора. Багато нестиковочок виходить у Володі. Отак і вірь цим журналістам!
Vlada82 20 червня 2017, 12:48 На тему: У парку Перемоги спиляли дуб, ...
Гидко читати, у шо перетворив редакцію Жаботинський. Тепер понятно, чого ніякої адекватної реакції на це від Супруна.
1 ...2 3 4 5 6 7 8
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації