Вхід | Реєстрація

Мільйони — на дороги

Мільйони — на дороги

У Новосанжарському районі у першому півріччі виконали ремонт доріг на суму у майже 2 мільйони гривень.
Із районного бюджету на ремонт доріг Новосанжарщини цьогоріч видиліли 2 мільйони 154,3 тисячі гривень. Ще 1 мільйон 647,5 тисяч гривень склало співфінансування з бюджетів сільських рад.

Станом на 20 червня виконані роботи з ремонту доріг у Клюсівці (вартість робіт — 80 тисяч гривень); у Кунцевому (282 тисячі гривень), у Малому Кобелячку (190 тисяч гривень), Нехворощі (100 тисяч гривень), Нових Санжарах (490 тисяч гривень), Руденківці (335 тисяч гривень), Старих Санжарах (160 тисяч гривень), Судівці (290 тисяч гривень).

— Ще 4‑мійльонний об’єм робіт чекає на співфінансування з обласного бюджету, — говорить голова Новосанжарської райдержадміністрації Сергій Бульбаха. — Отримати його розраховуємо вже у липні. Зокрема, завдяки цьому співфінансуванню плануємо відремонтувати одну з найпроблемніших ділянок дороги — частину вулиці Центральної у Нових Санжарах. 600 тисяч гривень на її ремонт виділить селищна рада, ще стільки ж має додати обласний бюджет.

Додаткові кошти на ремонти доріг можуть виділити депутати районної ради на позачерговій сесії, якій планують провести 23‑го червня. За словами очільника РДА, мова йтиме ще про 1 мільйон 300 тисяч гривень на ремонт районних доріг.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 червня 2017, 12:38 | Нові Cанжари | Суспільство


1. ukr2017 / 25 червня 2017, 09:38
Це правда,мільони на дороги.Санжарці це періодично бачать,коли ямки засипають щебнем чи грампилем.Для чого спішити той ремонт робити,чим більше ямок,тим більше мільонів
2. Vlada82 / 25 червня 2017, 10:49
Кажись недавно Паршевлюк жалівся, шо важко «Таврією» доїхати до Нехворощі, а сьогодні піарить владу за використані мільйони на дороги, даже цитує Бульбаху. Ще інтересніше, шо ця публікація появилася на сайті вчора, 24 червня, і в ній зроблено анонс позачергової сесії райради, яку "планують провести 23 червня", тобто планують провести... вчора. Багато нестиковочок виходить у Володі. Отак і вірь цим журналістам!
3. ukr2017 / 25 червня 2017, 12:29
2.Vlada82
«Кажись недавно Паршевлюк жалівся, шо важко «Таврією» доїхати до Нехворощі, а сьогодні піарить владу за використані мільйони на дороги, даже цитує Бульбаху»

Щось з Паршевлюком таки сталось,одні тільки видає факти,мабуть вирішив поміняти все ж "Таврію",коли Бульбаха стане мером
4. svarshik / 26 червня 2017, 19:39
Не хреново кто-то с Нехворощи 100 штук поимел, живу в Нехвороще не одной ямки засыпаной щебнем(как у нас обычно) не видел,а по центральной улице Мира не то что ездить на машине а даже пешком ходить страшно(чтобы ноги не сломать:-) , и это после прошлогоднего ремонта,когда по новой технологии асфальт ложили (на снег:-)
5. ukr2017 / 29 червня 2017, 12:32
Головне,що підрядчик нормальний,хватит усем
6. Selena2017 / 30 червня 2017, 11:19
Мабуть, вони перетворилися на віртуальні...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації