Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 34
Selena2017 27 жовтня 2017, 10:56 На тему: Непопулярні реформи...
2.Чудо Юдо
«2. Чудо Юдо / сьогодні, 10:35»


Порадимо йому подивитися навколо себе і побачити, як живуть російські старці, обкрадені до нитки, обдурені злочинною пропагандою ( через одного - ідіотом поробили), позбавлені елементарних життєвих благ. У цього - подвійний Іван Ніс вселився, ще й із залишками Меншикова. Ну вже ж і типчик...
Selena2017 27 жовтня 2017, 10:45 На тему: Реінкарнація...
42.кобелячанин
«42. кобелячанин / вчора, 22:56»


Поясніть, будь ласка, чому слово шедевр взято в лапки і тим самим огортається іронічним забарвленням ? Стаття дійсно цікава, тільки за двома крикунами тут не можна з її приводу спокійно поділитися думками. Вже традиційний пароль - без обид.
Selena2017 27 жовтня 2017, 10:36 На тему: Реінкарнація...
37.земеля
«же лично я начинаю не понимать »


Земеля, все просто, як білий день. Одному треба забезпечити свій сьогоднішній день всім бажаним, бо апетити безмірні. Другий не стямиться, щоб витягти з історії злидні, воші, страх , ріки крові та духовне рабство, навернути всіх до "русского мира". Так може діяти тільки особа, якою скористався за допомогою інкарнації Іван Ніс, не відаючи того, що вона городить навколо себе.
На жаль, я не вмію зробити посилання, але хочеться, щоб бажаючі ознайомилися з такою інформацією : " Ліпосаксації не буде: столичний лікар відмовився оперувати сепаратистку" на сайті Gazeta.ua Це про те, як себе проявляє "русский мир" .

Змінено 27.10.2017, 10:38
Selena2017 26 жовтня 2017, 16:43 На тему: Реінкарнація...
Невже все оце слововиверження - "по темі "????
Selena2017 26 жовтня 2017, 14:04 На тему: Реінкарнація...
23.Vlada82
«23. Vlada82 / сьогодні, 13:41»


Звичайно, через окремих дописувачів на цьому сайті нервозність зашкалює, про культуру спілкування декому геть не йдеться, особливо тим, хто викидає злість впереміш з брудною лайкою. Та то все , як кажуть, на свою голову.
А вартісних знань та можливостей їх здобути, проаналізувати та профільтрувати для себе - навколо сила -силенна. Не тільки світла, що в цьому вікні.
Не все так погано в нашому домі. Радості вам, люди!
9.prorok
«Для розумово необдарованих поясню. »


Надміру обдарованому розумом пояснюю: я вела мову про санжарські крани. Білицькі проблеми мені невідомі, не маю ніякого права про них заявляти. Заспокойтесь і не переймайте в декого недостойних методів спілкування з іншими.

Змінено 26.10.2017, 13:01
Selena2017 26 жовтня 2017, 12:08 На тему: Реінкарнація...
17.Vlada82
«7. Vlada82 / сьогодні, 11:36»


Владо, обидва вони як сіамські близнюки, і ви це чудово розумієте, це по-перше.
По-друге, вам дуже сподобається, коли вас віднесуть до розряду кастрюлеголових, особисто вас? Тому не оправдуйте тих, хто не в міру розперезався.Без обид.
А знанням тим гріш ціна, є багато інших людей і джерел, з яких можна їх брати, без небезпеки перетворитися в невдалий зразок інкарнації.

Змінено 26.10.2017, 12:14
Selena2017 26 жовтня 2017, 09:41 На тему: Реінкарнація...
Адекватнику, і коли вже цей «комп» вас задовбає навіки вічні, щоб не випендрювався тут своїм отруйним всезнайством та не топтався по інакомислячих як несамовитий? Це яскравий приклад невдалої реінкарнації - намішано особливостей цілої юрби навіжених.
У товариства прошу пробачення за лексику.
Професоре, можливо, саме тут , щоб не порушувати правил сайту, ви як фахівець поділитеся своїми думками з приводу медичної реформи з нами - непосвяченими в деталі, бо недарма ж кажуть: закон як дишло... Хто як зрозуміє його.Поки що у нас лише переляк від перспектив, та й не лише від далеких,допомогу кваліфіковану знайти практично неможливо і сьогодні.
4.ЛУНА
«приведения ее к нормам»


Пані Луна ,невже важко здогадатися, що приводити не лише воду, а й всі інші проблеми в повсякденному житті населення до норми - це святий обов"язок людини, яка прийшла до влади, взялася господарювати. От тільки господар цей аховий, і це всім очевидно, крім вас. Коли з крана біжать помиї, то щоб цього не було, люди не стояли б за ціною, бачачи реальні і кваліфіковані кроки по усуненню біди. Чому ви так зневажливо ставитеся до слова вибори? Дайте спокій, в нашому селищі ви чужинка, а тутешнім не заважайте обирати своє майбутнє. Це вас розгнівить,звичайно, та що ж робити....

Змінено 26.10.2017, 08:28
Selena2017 25 жовтня 2017, 18:37 На тему: Про тих, хто нами керує...
14.antibloger
«місцеві керівники, що вони взагалі в районі зробили »


Кому цікаво, можете уважно проаналізувати зміст колишньої Дошки пошани, а тепер "Гордість Новосанжарщини". Вона вміщує три розділи: перший - про молодь (це добре, і подивитися приємно, і за цим майбутнє), третій - загиблі на війні молоді люди, урочисті зібрання учасників боїв, серед яких вискочила наперед одна людина, що не має на це морального права, але її терплять.
Вас має зацікавити середній розділ, де ,власне , присутні лише Супрун та Бульбаха: придбали одне, купили інше, а оте вже й хтось украв... Робіть кожен свої висновки. Мій чомусь склався такий: "Сам себе не похвалиш - ходиш як ........." Вживайте слово, яке кому до вподоби.
Цей із тих, хто плює в спину.
Selena2017 25 жовтня 2017, 15:59 На тему: Реінкарнація...
Тема цікава. Добре, що я не бачила фото, про яке мова вище, але все одно, якщо це прибрати, то цікаво. Насправді, кожен у свій час над питанням "А як же буде зі мною після ..."задумується.
Крапки - замість "страшно".
Сальвадор Далі заспокоїв себе так : " Я не вірю в смерть. Якби вірив - тремтів би все життя від жаху. Ні, щось має бути за межею. Я змушений вірити у безсмертя."
Про безсмертя у своїх творах багато роздумував Лев Толстой через персонажа "Війни і миру" П"єра Безухова, саме про безсмертя душі.Декому з сьогоднішніх крутих прагнеться в безсмерті опинитися разом з віртуальними мільйонами, тачками та ще й порядкувати по-тутешньому. Бо самі не розуміють, що ВЖЕ мертві, без душі.
Тому, хто настраждався в цьому житті, думаю, також уявляється щось на зразок оточення, де немає брехні, приниження, болю. Реінкарнація приваблює тим же: чому б в іншому втіленні не з"явитися там, де не стріляють, не таранять живих "Лексуси", де є можливість під іншим виглядом віддати належне кривднику. Все чисто суб"єктивно.
Лише нечисленним обраним дано торкнутися ( І то частково та не завжди безпечно) таїни про вищі світи. А вони безперечно є, бо як же інакше. Як деталь: в одному з сучасних творів йшлося про стару жінку-знахарку, яка довго сиділа біля померлого, піднімаючи його душу у вищі світи, а завершила свої дії такими словами "Не спокусись на повернення".Може, я кострубато передала, але над отим "не спокусись" можна й подумати. Якраз про реінкарнацію.
Багато про це пишуть і говорять у спробах зрозуміти незвідане. А тим часом і така думка трапилася : ми споживаємо для підтримання своїх життєвих сил все природне, тому Природа за своїми законами перетворить і нас.Мабуть , тут пояснення виразу "З праху прийшли, прахом станемо". От тільки хто і коли заклав людині непереможний інстинкт до самознищення? У цьому вона досягла такої досконалості, схоже незабаром всі оптом помандруємо у безвість , а не в безсмертя.
Всі бажаючі знову бути депутатами сповідують принцип : " Хорошо сидим ..."
Selena2017 25 жовтня 2017, 15:03 На тему: Про тих, хто нами керує...
Якщо стаття ( чи реклама, як уже не є) зачепила багатьох, то, значить, є над чим замислитися кожному небайдужому. Ми ж досі не навчилися відповідально ставитися до важливих державницьких заходів. Масово! Тому й вибори перетворилися на букет маніпуляцій, підкупу, відверто сфальсифікованих результатів. Такими в Санжарах були останні. Судячи з того, як претенденти агітують за себе і яка їх попередня трудова чи владна діяльність, ждати кращих часів не варто аж ніяк. Не можу нічого закинути колишньому атовцю, бо не знаю його як людину, бо він ніде не показався ( звісно, ресурс у нього не з "Батьківщини")
Кожен себе чимось вихваляє (оберемком троянд обставляє), спокушає (м"ячем футбольним, тьфу), а депутати від «Батьківщини» пустопорожнім гаслом : "Ми в силах змінити ВСЕ!" Добротно виготовлений агітлист розповідає про кожного нашого «рятівника» : по дві-три освіти, відповідальні посади та інше. От тільки страшно стає, як задуматись: практично всі вже були депутатами, а швидше - сліпими інструментами в руках тих, кого вони старанно слухали і голосували за рішення, над змістом яких не змушували задуматися їхні дві-три вищі освіти : "А що вони несуть моїм виборцям?" Більше того - відверто глузували.
А зараз вони в силах змінити все! В ЯКИЙ БІК?! Чого ще виглядати?!!!!
Selena2017 25 жовтня 2017, 14:26 На тему: Про тих, хто нами керує...
6.Dana77
«успеешь стать нормальным человеком»

Дано, мабуть, марні надії. Як так захряснути у вседозволеності та хамстві, то вже - гаплик.

Змінено 25.10.2017, 15:05
Пані Лідіє, прийміть моє захоплення Вами. Вашою мужністю і цілеспрямованістю, твердими життєвими принципами. Цими якостями пройнятий дух статті, що є криком від наболілого.
Не вперше порушене питання забезпечення питною водою різних регіонів не лише Полтавщини, а й усієї країни мимоволі приводить до узагальнення : комунальники та їх «пахани» озвіріли на експлуатації природних надр, збагачуючи власні кишені, постійно піднімаючи ціни на воду, а вже про її якість і мови немає. У Вашому краю вода по 8 грн. кубометр, то на відміну від цього санжарські славні депутати не поступаються з ціни 12-90.
Бажаю Вам здоров"я та сил для боротьби.Ви підтримали в мені віру в справжню людину, дякую.
Selena2017 24 жовтня 2017, 10:48 На тему: На Україні...
116.don
«16. don / сьогодні, 10:36»


1 . А не треба й писати.Видно пана по халявах.
2. Пам"ять коротка ?
3. Ти ексклюзивний і неповторний, помилитися важко. Краще не займай мене, припинимо.
Selena2017 24 жовтня 2017, 10:00 На тему: На Україні...
113.don
«113. don / сьогодні, 00:45»


1.Хто під цим ніком - думаючі санжарці знають давно, бачити й чути таку особу роками, ні з ким не переплутаєш, тому немає потреби пояснювати їм для чого "так треба".
2.Люди з інших регіонів можуть мати свою думку при аналізі сили коментарів.
3.Тобі, звісно, хочеться і самому мене з усією злістю обізвати, старайся. Все в твою кармічну чашу збирається.
4.Якраз сАме про такого крикуна, який скористався людським спротивом проти приниження, і йдеться в статті Гузченка.
Selena2017 23 жовтня 2017, 21:22 На тему: На Україні...
Адекватнику, та отямтеся нарешті. Я вас хоч і терпіти вже не можу, а питаю: невже не розумієте, що вас просто заводить дон знічев"я, бо йому так треба.
Змінено 23.10.2017, 22:19
Selena2017 23 жовтня 2017, 18:59 На тему: На Україні...
97.земеля
«Кто хочет тот об этом знает»


Земеля, дякую. Мабуть, і вам уже не подобається людина, яка присвоїла собі абсолютне право всіх повчати, не терпить інакомислія. Залишається тільки пожаліти його, іншого заспокійливого немає.
За тим піднятим порохом минулого неможливо зосередитися над насущними проблемами сьогодення, доходити до якоїсь спільної думки та щось робити, вже ж далі нікуди... Якщо автора блогу навіть здалеку турбує обстановка ( як уже там він вважає) на батьківщині, то нам вдома не такі б розмови вести.
Не з усіма думками автора погоджуюсь і крім ненормативної лексики, але віддаю належне його філологічним знанням.Все грамотно вмотивовано.Додам, що великий знавець історії української мови Павло Загребельний вмотивовував право на вживання прийменників у словосполученнях : в Україні та на Україні .Кожен вживається рівноправно в належному місці.
Ото якби тільки не пришивати сюди політику, бо вона вже в печінках.

Змінено 23.10.2017, 19:03
Selena2017 23 жовтня 2017, 18:12 На тему: На Україні...
78.Олексій
«почитайте Вам не завадить»

Олексію, прочитала рекомендоване вами. Тепер знатиму, що до блогів вашого Колі не заглядатиму ніколи. Ну не терплю я матерщини, мені огидно таке читати. Та вже промучилася, борсалась, щоб хоч трохи суті вхопити. А вона не на вашу користь, вибачайте. Автор радить діяти, удосконалювати, рухатися вперед.. А ви чомусь обрали пасивну позицію спостерігача. Така вже людська природа: один може бути справжнім патріотом ( і це не так уже й просто ), а інший з цього користається. Ви від усіх атрибутів патріотизму відсторонилися в попередньому коментарі, тому це не про вас - про корисливість. Я зрозуміла статтю так. Може, не так як ви передбачали, то даруйте.

Змінено 23.10.2017, 19:02
Інно Олександрівно, чому в своєму агітаційному буклеті, який розлетівся всіма Санжарами, потрапив навіть у церкву, ви прикрасили себе лише оберемком троянд? За перелічені в ньому славні діла треба було вінчати себе і лавровим вінком, як нобеліата. Отакий недогляд!.....
Можна передбачити, чого мені чекати отут від дона, вашого палкого прихильника...
Selena2017 22 жовтня 2017, 21:09 На тему: На Україні...
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
1 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації