Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 ...28 29 30 31 32 33 34
Пані Луна, хоч ми з вами і "цапаємося", але від цього останнього коментаря я в захопленні. Дон просвічений як рентгеном: так люто захищають тільки СВОЄ неправедно здобуте та розкидаються на всі боки грубощами, не усвідомлюючи, що мерседес ще швидше і надійніше доставить на кладовище. Людина порушила важливу проблему, так їй треба отак нахамити? Це я про статтю Зінаїди Тарасової.
Спочатку розберіться, хто є дон, а хто - українці. Нічого змішувати грішне з праведним.
Пані Зінаїдо, тепер ви розумієте, чому я написала " нікОли"? Та, може, небо змилосердиться над нами всіма, і оце наше нещастя - дон - отримає за свої грубощі та все скоєне по заслугах. Скоріше всього такий тон - від безвиході...
КН17 , дякую. Треба подумати, згодом відповім. Можливо, у когось є ще Інакші підходи, поділіться.
Адекватницьких тарганів не сприймаю однозначно, гидую.
КН17 , будь ласка, поясніть мені : який зміст ви вкладаєте в слово " майдануті"? Які це? Якось не можу второпати, хоч і нариваюсь на сміх декого дуже ерудованого. Обіцяю добре подумати над вашими поясненнями.
Речення не завершене : а й по самих Кобеляках та Санжарах повинні курсувати доступні по ціні автобуси.
Пані Зінаїдо, за що ж вас судити?! Ви так гарно написали про дуже болючу для певної категорії населення проблему, та ще так інтелігентно, невже у когось повернеться язик заперечити сказаному? З повним правом ви могли б поставити поряд із назвою свого міста І назву нашого селища - Нові Санжари. Ситуація така самісінька: ніхто не відає, скільки бюджетних коштів весело та радісно вилітає на святкування всього підряд, це вже пошесть якась.
Ви маєте на увазі тих мешканців міста, які опинилися на нижчих щаблях розгойданого суспільства. Я - також. Таким людям не лише для поїздки в Бутенки чи Руденківку ( до залізниці), а й по самих Кобеляках та Санжарах. Території їх великі, літнім людям добиратися до різних установ та торгових точок - бодай не казати... Машин-таксі у нас сила-силенна також, та не про таких, як відкинуті на обочину.
У владній структурі передбачені посади , на яких люди повинні вирішувати соціальні питання, але ж маємо те, що маємо. Думаю, ще довго на це не буде ради.
Може, в Кобеляках до вашого голосу і прислухаються. У нас - ( можна сміливо закладатися) нікОли.

Змінено 19.07.2017, 12:07
Давно український народ створив прислів*я : " Хвалилася вівця, що в неї хвіст як у жеребця, та хто їй повірив..."
Мабуть, і тоді виділялися суб*єкти занадто самовпевнені та з завищеною мірою самодостатності. Не завжди сідина свідчить про мудрість та людяність.
Геннадію Івановичу, невже ви справді вважаєте, що ваша особиста присутність у владній структурі - велике щастя для селища та району? І ви вже такий недоторканий для критики, як і вищі вас рангом ? Чи багато проблем хоча б у селищі вами вирішено? Сидите собі тихенько...
А хто ж тоді, як не влада, пхала в районку оті «сині» матеріали? Тоді б і врозумляли Зінченка, а тепер всім розвиднилося. Зараз все спокійно : маєте кишенькового редактора.
В Санжарах свого часу встановили випадково ( під час будівництва) віднайдений обеліск на відзначення 200-річчя Полтавської битви. Верхівку його колись вінчав золотий хрест ( як свідчить В.Жук у своєму нарисі), але був в часи громадянської війни пограбований. Наш занадто активний колишній мер вирішив вивершити обеліск чимось знаковим для Росії - орлом. А виконаний той орел так, що нагадує намоклого під зливою бройлера. В світлі тої бридоти, яку несуть отой псевдоісторик та його підспівувачі - саме те, що треба.
Аби тільки на пустопорожню дискусію повернути...
Немає логіки: тих, хто наганяє жах, поважати якось не встигаєш. Краще жахнись , чоловіче, своїх тарганів у мізках.
Тут і слів добрати неможливо, суцільний жах.
Вибухнула...
Порівняння ( гуляй-поле) вдале. Справді, все як з цепу зірвалось : слова, вчинки, мораль, відповідальність за свої дії. Далі вже нікуди. З людьми по всьому світові щось дивне діється, як не перед добром.
Не берусь судити про Батькову вотчину, для цього треба там жити і відчувати все на собі. Багатьом і там незатишно.
Тут ще один штрих: потерпілий - неповнолітній. У слідчих, звичайно, має виникнути питання: чи є у нього батьки? Чому їх дитину знаходять у критичному стані випадкові перехожі о шостій ранку? Для рідних ніч без дитини минала спокійно?! Дивно.
Дякую. Довір*я до працівників правоохоронних органів втрачалося у людей роками, а на відновлення його потрібно не менше. Поки що відчутних змін не видно. А тут ще життя витворює й таку категорію як "тітушки", готові завести натовп на крик чи бійку , отоді вже ситуація "куди вивезе"... Не заперечую, стаття вчасна і корисна. Тільки заганяти «смутьянов» по-батьківськи, мабуть, теж не метод. Краще б ми всі почули один одного.
Ігоре Миколайовичу, ви можете з усією впевненістю і відвертістю ствердити, що сьогодні своє конституційне право не бути побитим, обікраденим, зневаженим можна захистити цивілізованим шляхом? Якщо з ваших уст пролунає позитивна відповідь, то ті, хто на свою біду мав справу з міліцією / поліцією, судами, вам не повірять. Не закликаю до розбою, борони Боже, але коли горе не знаходить виходу і підтримки, то люди й волають, не котролюючи себе.
Почуєте ще більшу гидоту. Сьогодні той, кого очманілі від пропаганди росіяни поставили в один ряд великих поряд зі кривавим катом Сталіним, приніс горе та сльози в усі куточки України, не минаючи і наші краї. Бачу, на цих сторінках давно завівся такий махровий сталініст і безкарно розкошує. Та якщо вдуматися, то : де вони, ті справжні, які вірили або творили наругу над людьми? За віком вони вже давно відійшли в інші світи. А цей - відвертий провокатор, що викидає отаку гидоту тоді,коли треба б схилити голову перед жертовністю того, хто захищав своїх дітей, родину та всіх нас. Не знаю, до кого гукати, щоб припинилося подібне неподобство...
Взагалі красти - негарно, що й казати. Але й у сміття такі папери гріх викидати...
Так то ж лікаря, а не такого суперпсихолога ...
Безнадійно та важко хворі люди - це інша тема. А от цікаво, як ліверпульці сприймали такі розхристані поради як : " Глупцы, лечитесь, страждальцы" та інші такого ж типу?
Такі вчинки знаючі люди пояснюють тим, що самогубці не просто не хочуть жити, а - не можуть. Бо живемо ми сьогодні не в кращі часи, хто цього не відчуває? Як казав М.Гузар: не можемо стверджувати, що живемо в світлому часі... І велике бажання щось змінити чи й настане колись ( це вже моє).
Щоб побільшало нещасних? Справжні психологи сьогодні потрібні всім у нашій розгойданій до далі нікуди спільноті.
Пані Луна, ваші глибокі знання фанклубу вже відомі в усій красі. А нагальніших проблем, крім спортивних майданчиків, в Санжарах безліч, та владі до них нема діла. Терпіти їх нам, а не тимчасовим гостям селища, тому краще б промовчати.
1 ...28 29 30 31 32 33 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації