Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Bazilo»

Коментарі користувача
1 2
Bazilo 25 квітня 2018, 21:32 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
142.kasandra
«На тупий комент така ж тобі і відповідь. Складнішого ти не сприймеш, в тебе "планка запала". Посилання на scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net
»

Кацапчику,а ти хоть знаєш,для чого люди на майдані надівали кастрюлі,горшки,друшлаги на голову.Узнай.Для широти "воспріятія".
Bazilo 25 квітня 2018, 15:00 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
128.kasandra
«Базіло, це в тебе майдан головного мозку. Ти там був і бачив бурятів? Ти читати і слухати вмієш? »

Вмію я слухати,читати,думати і робити висновки з отриманої інформації.Так от із прочитаних твоїх коментів я зробив висновок,що ти упороте кацапське чмо,яке відробляє свої тридцять серебряників і якому щось пояснювати і доказувати немає абсолютно ніякого сенсу.Про матерів - так кацапські матері вони такі і є:вбили їх дітей - ну і хрен з ними,підем грошенята получим та проп"ємо.Приклад недавній - Кемерово.Так,що строчи дальше свої коменти брехливі,заробляй рублі та дрочи на свого путю-хуйла.
Bazilo 24 квітня 2018, 23:42 На тему: Президент України звільнив Оле...
Не ділився,все собі...Покарали...
Bazilo 24 квітня 2018, 23:36 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
"за порушення військового обов’язку на призовників може чекати як адміністративна, так і кримінальна відповідальність. Зокрема, за статтею 335, ухиляння від призову на військову службу карається обмеженням волі на строк до трьох років."
Зрозуміло,якщо грошей нема відкупитися або знайомих врачів,щоб бути немічним інвалідом,то просто так від служби не закосячиш.Знаю багатьох «крутих» і не дуже бізнесменів-підприємців-фермерів діти яких не служили і навідь не збираються служити.Вони ж не дураки.Заздалегіть підсуєтилися,в кого діти «інваліди» всіх мислимих і не мислимих груп,в кого іншими способами відкуплені.Я як подивився,на яких машинах їздять наші працівники військомату...нема аналогів в світі.Як в отому кіно - "шоб ты жил на одну зарплату".Так,що закони про ухиляння ці тільки для сіряків-простаків.
Ну а про АТО - в декого путін головного мозку,"кісіль" в голові замість мозгів,куряча сліпота,бо не баче в упор ні «смажених» бурятів,ні інших "іхтамнєтів".Оказується,що це кляті хахли друг з дружкою воюють,тягають з шахт зброю і товчуть...
Bazilo 24 квітня 2018, 20:48 На тему: Бутенківська громада придбала ...
Мда,машинки,цяцьки - є куди гроші викидати.А те,що смітники як гриби ростуть по закутках,бо нема куди його вивозити не цікавить голову ОТГ.Біля школи,біля башні,звідки воду пьють майже всі Бутенки(15 метрів від скважини сміттєзвалище,ганьба!!!),біля АБЗ,по посадках та під заборами,а на офіційне не заїдеш,бо там риють землю дорожники.Дороги по селу і біля сільради в ямегах.А їм гроші пиляти-розпиляти.
Bazilo 24 квітня 2018, 20:24 На тему: На утримання одного теляти дав...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
я особисто не зрозумів ,яку вигоду я матиму з усього цього цирку.Зареєструй теля в державному органі під пильним наглядом налогогової інспекції,вигодуй його,отримай(можливо)2500гр. дотації чи як там воно називається,а потім саме цікаве - а здавати його куди і кому?а налогова скаже - отримав прибуток-плати налог,а налог буде більший чи ота срана дотація чи як воно там,і шо мені за вигода?І люди мені скажуть - ти дебіл.
Bazilo 24 квітня 2018, 20:13 На тему: Дніпропетровська область: замі...
16.КАМаз
«що ти доколупався до дніпровських доріг?»

Таки да,жахлива жахливість,а не районний центр.Асфальт розбитий вщент,яма на ямі.Нафіг те Дніпро.Там є кому переживати за своїми дорогами,а в Кобеляках краще б дбали про свої дороги.До Кобеляк щоб доїхати - так це хіба-що трактором Т-150 або К-700.Дерибанять грошенята на фіглі-міглі.
Bazilo 26 жовтня 2017, 12:49 На тему: Бутенківські вибори проходять ...
Цей Паша вже всіх достав.Ну який з нього мер?Краще б навів лад в своєму особистому господарстві,так ні,до «корита» лізе,що як би можна,то по трупах.
1 2
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації