Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 93
orakul 21 січня 2022, 10:14 На тему: А Копелець — проти!...
От блін товчуть воду в ступі й товчуть. Прийдеться таки розібратися з цим сміттям. Ніхто не пише ніяких конкретних пропозицій. Які є варіанти. Виділили ділянку, знов те так. Треба завод будувати? Поки ща очевидно тільки одне - наїзд на Копелця. Ну ясно ж що активісти не з неба впали, якийсь же їм тіпа сорос платить бабло. Комусь же це вигідно.
3.саша ставицький
«Бачиш , як взялися за відновлення панівного народу.»

та я то давно бачу. А толку? Нарід навіть не підозрює що його очікує.
Стаття канєшно цікава, тільки де блін синагоги? Чи продовження буде?
1.ixtamnetka2
«У людей СТУПОР ! Ще один кандидат наук »

Та ніякого ступору нема. У нього той ступінь давно. І вам ніхто не заважає його отримати.. чи навіть купити.
orakul 14 січня 2022, 22:48 На тему: Почім фалафель для народу?...
"Дивна якась істерична стаття, де до питання харчування дітей, приплутали євреїв, єгиптян французів"
Ну що ж тут дивного? Якщо щось і дивне, так це те що нарід сліпий. "Каббалистическая истина гласит:"хочеш увидеть невидимое, широко открой очи на видимое", - писала Блаватська. У Філона очі відкриті і він бачить, а те, що він і досі не вірить в те що бачить - справа десята.
Ну очевидно ж що дітей і кухарів привчають до найпопулярніщої національної страви. Цвинтар огородили дебелою огорожою за якийсь місяць чи й того менше. Видать "время не ждет". Вже Срібний погрожує посадити тих хто цвинтар руйнував. (По секрету скажу, що то вони й надоумили його зруйнувати) Хрест вже на заворосклі поставили. (От тільки не розгадаю, чому саме хрест? Андрейко вже жде не діждеться, коли його будинок візьмут в оренду під синагогу. Парк Богдана викорчовують бо й сліді від Богдана там не повинно бути. Ще таранушич збираввсся там мікву будувати, та чогось заглохло. Теер жлемо коли Копелець почне. А може й не почне, може трішки попручається чи поторгується. А питання грошей, ото справа для них десята, але для шабес-гоїв головна. Наш нарід у всьому гроші шукає. А їм вони навіщо? Якщо знадобляться, то надрукують швидше ніж Філон газету.
3.Slavko
«єдині, хто боровся за націоналізацію всього того майна»

Щось ти все переплутав. Всі фабрики, заводи і землі і майно було націоналізоване ще в 1917 році, потім було багато чого набудовано нового, ну пісню знаєш "стоят дворцы стоят вокзалы и заводские корпуса..". А потім зявилися борці за незалежність і почали розвалювати СРСР. Розвалили .. і розділили... І всякі там РУХи, звідкіль пішла мабуть і твоя Свобода, виступали за прихватизацію.. ну і прихватизували... А тепер ти розказуєш про якусь націоналізацію. Тепер дожени та пхни...
А шо це вони й за дітей взялися? Хто ж тоді робити буде, де шабес-гоїв братимуть? Чи порахували що повинно вистачить?
Ваще-то ті труби треба було давно декомунізувати і здати в металолом. Куди ті поцреоти дивляться? Якийсь сєпаратізм получається. Читати радянських книжок і кінів радянських дивитися не можна, а трубами користуватися - можна. Казали що в Польтаві з краєзнавчого музею навіть експонати повикидали які нагадують про совок і ВВВ. А тут блін цілі труби спокійно собі лежать і ніхто їх не чіпа. Ганьба.
orakul 13 січня 2022, 08:12 На тему: Багатоповерхівка «на дровах»...
" Але є й плюс — від цін на газ та опалення мешканці будинку не залежать"
Треба їм ще плюсів добавити і відключити нафіг і світло. Щоб уже була справжня незалежність. Ну а що, незалежність так незалежність.
Оце іспанцям придумали закон. Це тим самим іспанцям, які так жаліють тварин, що аж балдіють від того коли на стадіонах піками і стрілами вбивають бугая? Як би не почався новий ісход чи ізгон із Іспанії, бо іспанці, то блін не українці. У них тугувато з толерантністю.
Впять тобі лайк поставив. Цінуй. Але мозок промивають не вакциною а телевізором. Тобі теж його промили, але інколи проблески таки є. Почитай про нові посвідчення водія, там є те, про що ти тут здогадуєшся. Там в правах" буде твоя згода на трансплантацію. Щоб довго не заморачуватися просканують і на раздєлку "туші". В землю обітовану - те що не надрізане відправлять, у німецію - нирки, у хранцію - печінку, бо там багато вина пють.
І це ще не вечір. І йдуть, як бики на убой, блін, чи може як вівці, так для українців точніше буде.
1.Maksym
«Саме стільки полтавців повинно злітати в Каїр чи Варшаву, щоб виправдати»

Арихметика на "четвірку", а за решту - "двійка".
Полтавці нікуди літати не будуть. То не для них будується. В Варшаву вони й бусиками поїздять, не великі пани.
Яка таки інформативна стаття.
"збиратимемо максимум інформації про людину,"
КДБ б збирало тільки на таких як Славко та Селена, та й то з ціллю не пустити їх до влади, щоб нічого не начудили, а ці на всіх збиратимуть.
Ось подивимось що вони збиратимуть. Цікаво, чи збиратимуть всякі там ДНК аналізи, групи крові і т.п. Ну... в молодняка повинні збирати, бо зараз дуже органи в ціні. Можна непогано заробляти. А ось ще і жінок на облік візьмуть. Казали що на Донбасі можна було краще підзаробитися, але жінок було мало.

"співпраця з компанією Apple для проведення перепису полягає у тому, що вона поділиться своїм досвідом проведення перепису в США"
Ну кому воно нужне - досвід передавати. Треба брати, а не передавати. Вони вся базу даних і візьмут. Тоді якщо потреба виникне в якомусь органі, ну наприклад в мізку свідомого українця для свого музею, вони одним натискання клавіші й побачать де Славко живе. Думаю що у цьому випадку вони не заборонятимуть ідентификацію статі. Так що й Селена знадобиться.
Що не рік, то все чудніше й чудніше. Це ж наскрізь дискримінаційни закон. Геть, ганьба! Треба піднімати весь нарід на протести. Це ж що таке тепер виходить, це якщо два порядні укрогейропейські під_ри, із артистів чи може й з депутатів, одружаться і за великі гроші куплять собі дитя, то тепер вони не зможуть дати обїяву про те, що шукають годувальницю для свого дитяти. Нє, ну справді, ну якщо не буде там вказано стать, прийде по обяві Славко і чим він те дитя годуватиме?
Якщо обява наприклад про публічний дім буде, то там наче понятно, там на посаду проституки можна стать не вказувати. А з іншого боку, якщо ви так сказати за традиції славних гетьманів, якщо вам треба Селену а вам підсунуть Славка? Думаю що згодом вони ж ще приймуть закон, щоб ви в такому випадку ще й не могли обурюватися.

Змінено 01.01.2022, 18:15
orakul 25 грудня 2021, 00:34 На тему: Міноборони розширило список пр...
І як тут не згадати про Селену. От ми і пасмотрім.
orakul 25 грудня 2021, 00:32 На тему: Міноборони розширило список пр...
І єнто правільно. А то лише чоловіків та пенсіонерів утилізують. А одна жінка може цілий десяток народити. Ну як там свідомі поцреоти кривляються, приписуючи ці слова товаришу Сталіну: "баби іщо нарожают". А не нарожают. Учлі вже. Вони на ошибках вчаться. Це вам не свідомі пришелепки.
orakul 24 грудня 2021, 23:47 На тему: Йосип Хома звільняється з робо...
То я тобі лайк поставив.
orakul 24 грудня 2021, 15:11 На тему: У Кобеляках вшанували «чорноби...
1.Випадковий
«За яким принципом вибирали»

Мовчать, мабуть ніхто не знає, за яким принципом. Воно то їх там і лишилось.. могли б і всіх вшанувати. Оце хай атошники на вус мотають. Їх ще гірше майбутнє очікує. І чорнобильці ж там нікого не вбивали і не грабували.
orakul 24 грудня 2021, 15:05 На тему: Низка країн Європи змінила пра...
До речі, може хто відповість, ослобливо із "ваксерів": а ви вакцинувалися від старого штаму, чи вже від нового Омікрону, чи як там його звати?
orakul 24 грудня 2021, 15:02 На тему: Низка країн Європи змінила пра...
Підробні сертифікати - то нормальна реакція нормальних людей на побудову фашистського концтабору.
orakul 24 грудня 2021, 14:58 На тему: Рік без дороги...
"містечко залишиться містом… Польським… Поки що жартую."
Та так таки й польським. Це ж хто тут статтю писав про те, чиє це містечко було. І хіба зря ротарійці коена придумовували? Процес пішов.
orakul 24 грудня 2021, 14:53 На тему: Рік без дороги...
"І говорять нею не якісь там туристи з Польщі, а наші земляки. " === Треба так розуміти, що наші земляки, котрі боролися з російською мовою і «совком» за панування мови української?
orakul 21 грудня 2021, 22:03 На тему: У ВООЗ розповіли, коли закінчи...
"що перевищує загальну кількість померлих минулого року від ВІЛ, малярії та туберкульозу разом узятих.."
Це вже нагадує плагіат із "совка", там теж писали "СРСР виробляє в десять разів більше телевізорів ніж такі країни, як Бельгія, Нідерланди, Люксемург разом узяті"
orakul 19 грудня 2021, 13:14 На тему: У Кобеляках вшанували «чорноби...
1.Випадковий
«За яким принципом вибирали чорнобильців для вшанування?»

Вапрос канєшно інтересний. Могло б і Ехо поцікавитись, перед тим як статтю писати.
1 2 3 4 5 6 7 ... 93
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації