Вхід | Реєстрація

Перепис населення відбуватиметься в три етапи

Перепис населення відбуватиметься в три етапи

Перепис населення, запланований на 2023 рік, відбуватиметься в три етапи, заявив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«На першому етапі ми шляхом верифікації реєстрів збиратимемо максимум інформації про людину, щоб вона під час реєстрації на перепис не вводила ці дані повторно. На другому етапі буде проведений онлайн-перепис. На третьому етапі відбудеться онлайн-перепис, під час якого ті люди, які не пройшли перепис онлайн, будуть вже безпосередньо комунікувати з переписниками», — розповів віце-прем’єр.

Він додав, що співпраця з компанією Apple для проведення перепису полягає у тому, що вона поділиться своїм досвідом проведення перепису в США.

Україна планує провести електронний перепис населення в лютому 2023 року. Мінцифри 30 листопада підписало меморандум з компанією Apple про співпрацю для проведення перепису населення в Україні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2022, 11:17 | Полтавщина | Суспільство
1. orakul / 4 січня 2022, 07:07
Яка таки інформативна стаття.
"збиратимемо максимум інформації про людину,"
КДБ б збирало тільки на таких як Славко та Селена, та й то з ціллю не пустити їх до влади, щоб нічого не начудили, а ці на всіх збиратимуть.
Ось подивимось що вони збиратимуть. Цікаво, чи збиратимуть всякі там ДНК аналізи, групи крові і т.п. Ну... в молодняка повинні збирати, бо зараз дуже органи в ціні. Можна непогано заробляти. А ось ще і жінок на облік візьмуть. Казали що на Донбасі можна було краще підзаробитися, але жінок було мало.

"співпраця з компанією Apple для проведення перепису полягає у тому, що вона поділиться своїм досвідом проведення перепису в США"
Ну кому воно нужне - досвід передавати. Треба брати, а не передавати. Вони вся базу даних і візьмут. Тоді якщо потреба виникне в якомусь органі, ну наприклад в мізку свідомого українця для свого музею, вони одним натискання клавіші й побачать де Славко живе. Думаю що у цьому випадку вони не заборонятимуть ідентификацію статі. Так що й Селена знадобиться.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації