Вхід | Реєстрація

Користуйся — не користуйся, а за транспортування плати

Користуйся — не користуйся, а за транспортування плати

Споживачі, які не користуються газом, мають щомісяця сплачуватимуть за розподіл газу, — нагадують у пресслужбі товариства «Полтавагаз».

Зокрема, у повідомленні вказується, що споживачі, які газом не користуються або споживають його мінімально, з 1 січня сплачуватимуть за розподіл газу щомісяця.

А саме:

  • 6 грн. 86 коп. (якщо газ використовують тільки для приготування їжі);
  • 22 грн. 18 коп. (за наявності газової плити і водонагрівача);
  • 55 грн. 26 коп (якщо встановлені газові прилади різного призначення, в тому числі опалювальні).

«Вартість послуги розрахована, відповідно до розмірів мінімальної річної замовленої потужності (39 кубометрів, 126 кубометрів і 314 кубометрів, залежно від використання газових приладів) і тарифу на послуги розподілу газу ( 2,112 гривні за 1 куб)», — зазначили у «Полтавагаз».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2022, 13:40 | Полтавщина | Фінанси


1. alist / 12 січня 2022, 19:33
Люди мають платити за ненадання їм послуги з транспортування, приватній фірмі, яка начебто власник труб прокладених вже неіснуючою державою в 70-80 роках минулого століття. Причому труби зариті в землю, а власником землі, надр і т.п. за Конституцією є український народ. Але приватна фірма не платить людям за користування надрами де лежать труби.
Україна - соціальна держава! Все для людей! *-список кого вважати людьми додається.
2. orakul / 13 січня 2022, 09:17
Ваще-то ті труби треба було давно декомунізувати і здати в металолом. Куди ті поцреоти дивляться? Якийсь сєпаратізм получається. Читати радянських книжок і кінів радянських дивитися не можна, а трубами користуватися - можна. Казали що в Польтаві з краєзнавчого музею навіть експонати повикидали які нагадують про совок і ВВВ. А тут блін цілі труби спокійно собі лежать і ніхто їх не чіпа. Ганьба.
3. Slavko / 13 січня 2022, 10:04
Що вибрали те і отримали, чого дивуватись ?! Всі грамотні наче, покопайтесь, відкрийте голосування ваших ідолів за приХватизації – і згадайте, як за них голосували...
Як при параді ходили, ставили їм жирні галочки цинічно. Тепер хтось винуватий, вибору не було. А хто позбавив вибору ? Як не було ? Був !
Були українці, націоналісти – єдині, хто боровся за націоналізацію всього того майна ! Ви все проср@ли !
Тепер суди без суда і слідства присилають накази про стягнегння у офшори та називають «боржником» !!
Доречі, судовий збір іде також у офшори !... Ну а куди ж іще ?!...
Усе є8реям і москалям, собі нічого !
Котимось далі.
4. orakul / 13 січня 2022, 16:01
3.Slavko
«єдині, хто боровся за націоналізацію всього того майна»

Щось ти все переплутав. Всі фабрики, заводи і землі і майно було націоналізоване ще в 1917 році, потім було багато чого набудовано нового, ну пісню знаєш "стоят дворцы стоят вокзалы и заводские корпуса..". А потім зявилися борці за незалежність і почали розвалювати СРСР. Розвалили .. і розділили... І всякі там РУХи, звідкіль пішла мабуть і твоя Свобода, виступали за прихватизацію.. ну і прихватизували... А тепер ти розказуєш про якусь націоналізацію. Тепер дожени та пхни...
5. Slavko / 14 січня 2022, 00:24
Валили, дурню, ті, хто почав воювати в Афганістані. 14 мільярдів доларів у рік, на ті гроші ! Де підготовані у Пакистані американцями та британцями місцеві успішно громили совєцьку армію ! Отді почався розвал... Розвал того, що і так будувалося на кістках, злиднях та горю.
Ти пишеш виключно хороше про совєцький союз, але це ж твоя вада така, шо ти можеш добре жити тільки в такій імперській країні, весь час носити розові очки. Так би хотілося... Союз... Гагарін... Ковбаса по двадвадцять як колись...
Ми, ніби, кругом перші... Бо первих не знаєм... Лохи круглі одним словом, що люблять локшину і плювати хотіли на все, аби тільки їм було добре... Тобто, тупі паразити.
Багато таких знаєм. Тільки закон Енштейна... Нішо нізвідки не береться, дива не буває. Пишеш тут дурним любителям лапші, мов який був сталін мессія!... Другим Ісусом ! Та що там, єдиним !... Він мов, усім усе роздавав... Як з диво мішка якогось ! А як починаєш розказувати правду, скільки він всього забрав !... Так зразу понос і істерика.
Ну і не назви це діагнозом

Змінено 14.01.2022, 00:52
6. Slavko / 14 січня 2022, 01:04
Та що далеко брати !? Ти по дивись на свого любого сепаратиста Кибу, цюцюркодержателя ! Каже, мов, (держиться) :" не пустю цюцюрку, поки не візьмете в долю за продаж землі !" ... І так голосує. А ви радуєтесь, як дурень милові, - он як він хвашистів лякає із автоматом... І в вушанкі з звіздою.. Героя там путін скоро дасть йому ? Чи він вже герой, я ж не дивлюсь вату-24.. ?
А ти все про "Свободу"! Ви ж тепер на коні, радуйтесь ! Он які разбойнікі вами правлять!... Що ще не хватає ?? Розвалили - то будуйте , всі карти в руках !
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації