Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 ... 85 86 87 88 89 90 91
orakul 21 вересня 2018, 10:56 На тему: Борису Олійнику можуть встанов...
7.Slavko
« не було старшого брата – великороса і російського народу,»

Канєшно, що колись не було. Були славянські племена - залишки загиблої цивілізації. А вже потім зявився старший брат і брат пришелепуватий, названий українцями. Ну така вже доля, не знаю чому так склалося і що з нами зоблено чи пороблено. Про обмеженість украхнців написано купу книжок українських авторів від Шевченка і до Оліника і вся історія і сьогодення цьому яскравий приклад. А щодо антропології і археології, про які згадує отой пришелупуватий Дяківський так у нас, був і ще номінально поки що є, Інститут археології НАНУ, директором якого довгий час був академік Толочко. Кому, як не йому краще знати правду? Невже якийсь неук з полонини має більше інформації? Звичайно що ні, він просто має більше шекелів за фальсифікацію історії. Але зараз край треба вирощувати нове покоління пришелепуватих неуків і Толочка нова «чесна» влада витурила з інституту, аби він не ніс правди людям, як науковець. Посилання на www.youtube.com
orakul 21 вересня 2018, 10:39 На тему: Борису Олійнику можуть встанов...
Частка «РА» зустрічається в усіх мовах найчастіше інших будь ких часток, але, головне, що вона зустрічається у географичних назвах по усій планеті. Наприклад, острів Пасхи до його християнизації звався РА-пануя. Ну ноьму є вулкан який звався РА-но-РА-раку. У Латинській америці є річка паРАна і т.д і т.п Це привів крихту від очевидного і того, що збереглося й досі. Але більшість назв на тому континеті було замінено під час християнизації на всілякі там «санта» і т.п. Якщо почитати Єсеніна, який родом із російської глибинки, а не з "угрофінів", то він часто-густо писав РА-ссея. Та навіть слово РА-дуга однозначно передає суть явища. Це сонячна дуга. Можна взяти англійський словник і знайти там це саме слово і воно також передає ту саму суть. Це слово пишеться як rainbow і в звязку з тим, що англічан зробили картавими і змусили промовляти слова не так, як написано, то слово те читають як «рейнбоу» стираючи його первинний зміст. Але в кого є хоть трішки мізків, то він же бачить, що то те саме слово щ і в російській мові. RA-in- bow означає - "Ра в дузі". Одним із значень слова bow є дуга і воно є синонімом слова аrco, тобто арка. І лише для пришелепуватих настільки спотворили слова РА- дуга що воно стало називатися РАЙ-дуга. Ну рай це по сучасному синонім слів ЕС і безвіз, а по суті це звичайне спотворення слова на християнський лад, пізніше зявилося слово "веселка". Ну для свідомих що рай що веселка це теж синоніми. Це привів лише крихти бо адмін і це видалить. Ніззя цього знать.
orakul 21 вересня 2018, 10:18 На тему: Борису Олійнику можуть встанов...
7.Slavko
«Російський історик Ключевський В.О. заявив:»

Російський історик Ключевський писав: "мало уметь читать, надо еще и понимать чтимое". А якщо читати якихось пришелепуватих псевдоісториків, до того прочитавши за все життя лише Муму, то й взагалі нічого не розбереш. Свідома Вікіпедія пише "Походження фінів пов’язується з давніми прибалтійсько-фінськими племенами, що у 1-му тисячолітті н. е. починають з’являтися на території Фінляндії, а до його кінця заселяють більшу частину сучасної території країни" А що ж було "до того"? Платон Лукашевич (Учился в Нежинской гимназии, где был товарищем Н. В. Гоголя, потом в одесском Ришельевском лицее) писав: «Язык наш славняский есть язык первобытного мира, древности НЕЗАПАМЯТНОЙ». Так от наші предки і предки росіян говорили славянською мовою і цього не знають лише пришелепуваті. Навіть так звані святі писання для охмуряння пришелепуватих були написані старословянською а вже потім перекладені на російську, українську мови. Сама ж українська мова, як і білоруська, як і руська зявилися як діалекти. Те ж саме святе писання якому моляться пришелепуваті не читаючи стверджує, що колись була одна єдина мова у всіх народів планети. І та мова у своєму складі мала частку «РА» від культа Сонця. Якщо не бути зовсім пришелепуватим, то можна самотужки зробити статистичну вибірку цієї частки з усіх мов і подумати, якщо чим думати.
orakul 20 вересня 2018, 12:16 На тему: Борису Олійнику можуть встанов...
"Та ще рапсоди з геніїв нових,
(Яких би грамоти повчить, так пізно),
У само похвальбі себе самих
Так і не вчули, коли біля них
Диявол увінчав стопу залізну."
(Б.Олійник)
orakul 20 вересня 2018, 12:07 На тему: Борису Олійнику можуть встанов...
Ну й чого свідомі позамовкали? Де книжечка Олійника? Грошей немає? Так давайте усім миром зберемо. На АТО он збирали повні торби. Зараз, правда, жадніші стали, не кидають у скриньки на базарі. А як кидали! А де ж пузаті хвермери, козаки у штаніх з лампасами? Як не чують.
orakul 20 вересня 2018, 12:02 На тему: Свиней не вилучають, їх просто...
"Через кілька років українці вживатимуть свинину лише із спеціалізованих великих підприємств."

Хутчій у вищиванки і кричати СУГС!
"Патріота наторочив
Їм права безмежні,
То вони і досі корчать
З себе незалежних."
(Б.Олійник)
orakul 19 вересня 2018, 10:41 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
46.ЛУНА
«кто их пугает?»

Это надо их спросить. Думаю, тот кто не дает растиражировать его книжечку "В замкненому колі. Із окупаційного зошита". Вот этой самой книжечки все и боятся и ее нигде нельзя ни купить ни скачать в интернете. Понятно, на бумагу и печать нет бабок, хотя на войну есть. Ну так поставьте ее в интернете на сайте обласных литераторов, обл или райрады... Слабо?!
orakul 18 вересня 2018, 11:52 На тему: У Полтавській області запровад...
3.микола козак
«Виділили 3 млн ,»

І це тільки з районних та міських бюджетів! Та, блін, закупляти одне стебло за 1 грн. і через місяць не буде щодного куща. Будуть із других областей, а згодом і із Польщі, сюди привозити і здавати.
orakul 18 вересня 2018, 10:15 На тему: Борису Олійнику можуть встанов...
"І якось ми,
стужившись по домівці,
Повернемось,
і нам розкаже гід,
Що тут колись
жили, пак, українці...
– А є хоч слід?
– Та от... схолов і слід.
І ми восплащемо талановито,
Зазвичай поминаючи дідів,
Що нас ізнов за наше жито бито,
Що нам обрали не таких вождів,
Що винні всі,
а ми – і на крупину,
Бо тихі, як осінній падолист.
Що, коли б нас вчергове не купили,
Хіба б ми учергове продались?!"
Борис Олійник
orakul 18 вересня 2018, 10:14 На тему: Борису Олійнику можуть встанов...
"Вчергове здавши крамарям Соборну,
Волаємо з каналів і газет,
Що це ж і є, мовляв, сама свобода,
І незалежність, й суверенітет.

І віддати їм останнє –
Землю ще не продану.
І тоді, нарешті, станем
Вільні між народами."

Борис Олійник
orakul 18 вересня 2018, 10:12 На тему: Борису Олійнику можуть встанов...
Поцреоти хренові. Хто вам дасть Олійнику памятник поставити. Включіть в генплан меморіальну дошку і досить. І навіщо той генплан, це ж щось совкове. Взагалі то треба хоч інколи великих поетів читати. Наприклад Олександра Сергійовича Пушкіна "Я памяник себе воздвиг нерукотворний....", або Майковського "Мне наплевать на бронзы многопудье, мне наплевать на мраморную слизь. ... пускай нам общим памятником будет построенный в боях социализм." Нерукотворный памятник Пушкіну вже ніхто не зруйнує і недемоскалізує - він є і буде. Соціалізм, правда, зруйнували, аде він був і вірші Майковського є і будуть. А от надрукувати збірку віршів Бориса Олійника херої-поцреоти бояться, дарма що у вишиванках ходять. Страшно їм. Це ж не на Донбасі дітей вбивати. Здавалось би, ну скільки тих грошей треба на книжечку. Мільйонну долю того, що поцреоти і хвермери скидалися на АТО. Значить причина тут не в баблові. Срашно? Чи ніхто не дасть надрукувати? Свобода слова і СУГС.
orakul 18 вересня 2018, 10:00 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
Тут на Ехо є про те, що в Санжарах надумали памятник Олійнику поставити. Вірніше, не в Санжарах а в Зачепилівці, бо бояться на виду ставити. Поцреоти, блін.
orakul 18 вересня 2018, 09:58 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
43.Beri Mor
«або ішака не підмиє-"секір башка»

Таки так і буде. Ще після першого майдану Борис Іліч Оліник пророче написав: "І наймуть нас гуманні чужоземці
Водить ослів на ранній променад.
Самі ж зведуть на нашім чорноземі
Новий Багдад."
Ну чим не пророк.
orakul 17 вересня 2018, 13:04 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
Араби різні бувають. Сауди повністю «свої» вони з жидами не воюють, тому вони, як кажуть, в тренді, в пошані, їх розкручують і дають жити на широку ногу. Інших арабів винищують, дискредитують, приносять їм демократію, а саудів не чіпають. Там же королівська диктатура, на площі людім голови відрубують і нічого, все як має бути.
orakul 17 вересня 2018, 13:01 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
40.Beri Mor
« продав Саудівській Аравії найбільший в Україні штучно збанкрутілий агрохолдинг "Мрія"»

Симолічно! Продав мрію пришелепуватих. Нех мріять. А про зачистку земель писати не можна, бач, адмін на сторожі. Безцензур називається.
orakul 16 вересня 2018, 22:46 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
orakul 16 вересня 2018, 20:50 На тему: Монетизація пільг на проїзд: н...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
- Много ли стран в мире имеют такие высокие экономические показатели роста во время войны и оккупации 7% своей территории? Только профессионализм и героизм украинской власти, небывалый патриотизм Президента, сделали возможным такой рывок Украины вверх, на фоне падения России в пропасть из-за антироссийской нацистской власти в кремле.
- Олег Саймон вы просто жертва телевизора, обычный ватный зомбак. Каждая ваша фраза, тупой штамп из антиукраинской методички
- Олег Саймон отъебитесь со своей Россией от нашей Украины. Валите в барнаул и там вылизывайте жопу Путину) Вы тут никому не нужны, 90% украинцев поддержали Майдан, ЕС и НАТО. А вы, предатели Украины, валите туда, кому нас предали. Продажные твари.
- Олег Саймон NewOne - самый лживый российский канал в Украине. Тупые нацики, лающие вранье за деньги рыговских ублюдков) Теперь понятно, почему у вас только говно в голове. (Маша Муркова)"
orakul 16 вересня 2018, 20:49 На тему: Монетизація пільг на проїзд: н...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
7.Beri Mor
«Слава Богу,тобі почало доходити,що щось таким доказувати,що головою об стіну битися.»

Та я ж пишу для всіх, може хто нормальній прочитає і забумається. Чи ти думаєш, що нормальні сюди не "заходять"? І так чисто для приколу вставлю найдене в соцмережах на цю тему. Адмін видалить, але хто встигне, то прочитає. "- Олег Саймон вы просто туповатый лох, не понимаете, как важен безвиз и то, что страна за 3 года просто расцвела и развивается быстрее, чем можно было мечтать) Только такое быдло как вы, приходит и пытается кого-то обмануть фейками и дложью)
- В Украине народ свободен и независим. Критикует власть как хочет. И добивается всего, что нужно. Потому что власть в Украине послушна народу. Потому что работает на народ. Потому что патриоты
- А почему на русском пишу, так все просто, за годы оккупации Украины совком, нам насильно навязали русский язык. Киев и Донецк были на 80% украиноязычные в 50-х. А в конце 80-х уже на 30-40%.
- Олег Саймон Потому что это лучшая власть в истории Украины. При которой наконец объединился народ в борьбе с нацистской коричневой чумой рашизма, при которой декоммунизировали страну, послали нахуй Путина и Газпром, нагнув их как следует. При которой мы даже во время войны имеем хороший экономический рост, восстановили армию и нас наконец уважает весь мир, при этом смеються с рашки и Хуйла)
- Олег Саймон весь мир уважает, безвиз дают, космически крутой показатель доверия и уважения. Порошенко апплодируют в конрессе США и ООН, каждый год растет поддержка и внимание к нам. Украина стала одной из важнейших стран мира, о которой говорят все и везде, хвалят за суперреформы, за уменьшившуюся в тысячи раз коррупцию, за огромное количество новых предприятий, за прогресс во всех сферах.
- Украина сегодня величайший пример, как небольшая страна, может выебать Россию, даже во время войны с ней. И стать независимой от этой коричневой фашистской чумы на востоке.
orakul 16 вересня 2018, 20:42 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
orakul 16 вересня 2018, 20:30 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
35.земеля
«надо по простому и конкретно»

" эти псевдонимы,старания изменить манеру общения и модель поведения,это ничто иное как фобия,боязнь быть разоблаченным и узнаным..." "ЛУНА"!?
orakul 16 вересня 2018, 09:54 На тему: Монетизація пільг на проїзд: н...
5.Slavko
«Де таке вичитав ?»

Нормальні люди це без всякого читання давно побачили. А тобі хоть під носа підсунь, то будеш кричати СУГС і не повіриш очевидному.
orakul 15 вересня 2018, 18:12 На тему: Монетизація пільг на проїзд: н...
"Ірина Божко наголосила, що завдяки монетизації пільг на проїзд, жителі, які не користувалися своїм правом безкоштовного проїзду на приміському, міжміському транспорті, зможуть замість цієї абстрактної пільги отримати реальні гроші. Монетизація усуває несправедливість нерівномірного доступу до вказаної пільги, а пільговики отримують можливість витратити гроші на свій розсуд.." Це чергові винаходи кагалу і перекладання відповідальності на органи самоврядування. В результаті маємо те що маємо. Нехер винаходити велосипед і придумувати монетизаційну замануху. Пільга на проїзд, от хай кому треба їздить і кому ні - сидить дома і нічого не отримує, бо пілька таки на проїзд. В результаті новаторства нікому нічого не буде. А взагалі то це все - суєта суєт і лохотрон, відволікання людей від головного. А головне, можна сказати одним реченням: "Кто еще не понял, на Украине зачищают от населения землю. Сидеть и ждать чуда, глупо. Чуда не будет."
orakul 14 вересня 2018, 11:12 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
27.Vlada82
«Вчитайтесь у манеру висловлювання»

Цитата из медицинского справочника. «Шизофрения – в переводе с греческого означает «расщепление души», или «расшепление психики». У человека больного шизофренией могут отмечаться дезорганизация мышления и речи, их необычность, слуховые галлюцинации, бредовые идеи. (Для улучшения жизненного уровня необходимо срочно подписать бумажку о вступлении в какой-то ЕС, после чего зарплаты и пенсии достигнут 1000 евро и все будут ходить в шароварах и вышыванках и только то и делать что кричать СУГС и радоваться, радоваться…)… сопутствует нарушение социального познания и параноидальная симптоматика, (непонимание происходящего и острое желание идти убивать москалив)… связанная с бредом и галлюцинациями (москали наступают, уже стоят за хатой, уже в огородах. Колонны танков окружили хату).» Где-то так. В скобках приведены мои дополнения. Посилання на www.youtube.com
orakul 13 вересня 2018, 11:45 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
14.Selena2017
«дітки, які підростуть, будуть людьми з зовсім інакшим світоглядом, »

Дітки, які підростуть, будуть бидлом, батраками. Уся молодь вже розїхалась батракувати і їм по барабану ця країна. Жоден із них не розуміє, що відбувається і розуміти не хоче. Більша половина діток мріє залишитися на чужині. На відміну від майдаунів, вони навіть ніяких планів чи іллюзій щодо цієї країни не виношують.
orakul 13 вересня 2018, 11:40 На тему: У Будинку дитячої та юнацької ...
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
1 ... 85 86 87 88 89 90 91
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації