Вхід | Реєстрація

Трасу у Селещині розчищають безробітні

Напевне водії помітили зміни понад дорогою від Селещини до Машівки. Райавтодор залучив на громадські роботи безробітних і їх силами вже вивезено, як прозвучало на нараді у заступнику голови РДА, 20 «КамАЗів» дерева та хмизу.
Звичайно, для організації це зайвий клопіт: техніка безпеки, контроль за роботою і т.д.
Як пояснила Зоя Галавур, начальник районного центру зайнятості, до кінця року за такі громадські роботи буде виплачено близько 400 тисяч гривень. Зараз до них залучаються лише ті безробітні, хто виплат по безробіттю уже не отримує. За роботу їм платиться мінімальна зарплата. Можливо, з 1 серпня Кабмін внесе зміни до чинного законодавства, що дозволять залучати і тих, хто отримує мінімальну виплату з безробіття — тоді людина паралельно до неї отримає ще й зарплату (884 гривні) і загалом вийде більше тисячі.
Із 1 липня знову злучають своїх людей до громадських робіт сільські ради. Щоправда, охочих працювати небагато.

Автор: Ольга БЕРЕЗІНА, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2010, 09:49 | Машівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації