Вхід | Реєстрація

Чемпіонат Машівського району: били не тільки в чужі, а й у власні ворота

Пройшов п’ятий тур чемпіонату району з футболу. Як повідомив Віктор Рубан, голова спорттовариства «Колос», він відзначився великим розривом у рахунках більшості матчів.
Так, кошманівська «Нива» приймала новотагамлицький «Альтаїр» і перемогла 10:2. 6 переможних голів належать Сергію Дорохову, два — Олександру Лебідю, по одному — Роману Андрієнку та Олексію Сергію. Також кошманівці забили один автогол (у власні ворота), ще один м’яч їм «подарував» Віктор Бойко.
У поєдинку «Нового життя» з калинівською «Зорею» виграли андріївці з рахунком 5:0. Два горли забив Олександр Ткаченко, по одному — Юрій Пастушенко, Сергій Капустян, та Сергій Жигилій.
«Коновалівське» приймало ФК «Михайлівка» і програло 3:0. Один гол у коновалівські ворота забив Юрій Гринь, два — Ігор Патін.
Базилівщинці на своєму полі перемогли ряськівську «Оріль» з рахунком 7:2. Чотири голи від господарів поля забив Олег Бондар, два — Олександр Мазка, один — Олександр Мацюцький. У власні ворота пропустили один автогол та гол ряськівця Андрія Аксьонова.

Автор: Ольга БЕРЕЗІНА, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2010, 13:59 | Машівка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації