Вхід | Реєстрація

У Машівці можна безкоштовно полікуватися не гірше, ніж у санаторії

У Машівці можна безкоштовно полікуватися не гірше, ніж у санаторії
До послуг клієнтів лікувально-оздоровчий масаж, процедури магнітотерапії, ампліпульсу, тренажерний зал для лікувальної фізкультури, ультразвукові інгаляції, біотрон, тубус-кварц, соляна шахта (спелеотерапія), дарсанваль тощо.
Із 1 липня усе це доступне не лише пенсіонерам, учасникам та інвалідам Великої Вітчизняної війни, а й іншим категоріям машівчан.
Тепер у відділенні медико-соціальних послуг територіального центру, (до цього – соціально-медичної реабілітації) обслуговують хворих працездатних людей до встановлення інвалідності, але не більше 4 місяців, тих, які потребують сторонньої допомоги, безробітних громадян, які зареєстровані в центрі зайнятості й шукають роботу, потерпілих від стихії, та у кого сімейний сукупних доход менший за мінімальний.
Для того, щоб отримати безкоштовні процедури у відділенні, треба мати лише довідку лікаря, про те, чи показані вони вам. Тут допоможуть при остеохондрозах, артритах, артрозах, бронхіальній астмі та інших захворюваннях органів дихання, головних болях, шкірних хворобах, міозитах та проведуть загальну оздоровчу терапію.
Відділення знаходиться в приміщенні поліклініки. Двері з центрального входу від музичної школи.

Наприклад апарат «Біотрон». Він прогріває місця запальних процесів у організмі: суглоби, ніс, післяопераціїні шви тощо.
Апарат «Релакс» вітчизняного виробництва придбано недавно за 20 тисяч гривень, виділених із районного бюджету. Він значно кращий китайських аналогів. Своєрідне масажне ліжко, що працює в трьох режимах. Спочатку по вашому тілу повільно прокочуються ролики, потім швидше. Далі додаються потужніші вали. Насамкінець враження таке, наче від потилиці й до п’ят вас добряче проминають кулаками. Процедура триває від 6 до 15 хвилин. Щоправда на неї є свої протипокази. У санаторіях на такий апарат величезні черги. У комерційних медичних закладах подібна процедура коштує до 50 гривень. А тут із вас не візьмуть і копійки.

Автор: Наталія СКОРИК, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2010, 14:12 | Машівка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації