Вхід | Реєстрація

Ремонт власного кабінету голова РДА зробив за власні кошти

Він розповідає про це спокійно і начебто так і повинно бути, а я намагаюся пригадати подібний випадок. Звісно, хтось скаже, що все це «гра на публіку», але ж факт, як кажуть, «на обличчя». Свій кабінет Володимир Беседа облаштував так, як сам хотів. Стіни пофарбовані у спокійний світлий колір, зручні меблі, кондиціонер.  «Я не буду називати суму, в яку обійшовся новий кабінет голови РДА, я розкажу ось таку історію, - пояснив свій вчинок Володимир Микролайович. – П’ять років тому у Пирятинській РДА новопризначений голова на роботу приїхав на велосипеді, а заступники його прийшли пішки, а коли їх змінили, то всі вони поїхали на іномарках.
Я для себе і для своїх заступників ставлю таку задачу - ми повинні використати свої власні ресурси для того, щоб створити для себе умови. Тому я витрачав свої гроші, а якщо це мої гроші, то мені не етично говорити про те, скільки я витратив. Ви бачите, які автомобілі маємо я і мої заступники. У нас були свої приватні бізнеси, які давали можливість заробити суму грошей, яка необхідна для утримання сім’ї. Тому ми прийшли не для того, щоб дбати про свої корисливі інтереси, а створили для себе нормальні робочі умови і будемо працювати і виконувати ті завдання, які поставив Президент».
 Умови в кабінеті голови дійсно гідні. Нічого зайвого. Над робочим столом портрет Президента України. На стіні, де у попереднього голови висіли фото старого міста, розмістилася символіка району. У кутку – прапори Гадяччини. Шафа ще порожня. На одній з її полиць одиноко стоїть кубок за спортивні здобутки. Та сподіваємося, це лише початок…

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2010, 14:35 | Гадяч |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації