Вхід | Реєстрація

Замість старої їдальні - сучасне кафе

З початком навчального року на учнів середніх і старших класів школи №4 чекав несподіваний та приємний сюрприз. Стара шкільна їдальня перетворилася на сучасне затишне та неймовірно красиве кафе.
Починаючи від східців, школярів захоплюють оригінальні й модні дизайнерські рішення: різнокольорова підсвітка, чудове оформлення стін, затишний камін у куточку та багато інших дрібничок, які радують очі дітей.
Раніше учні школи без ентузіазму відвідували стару їдальню. Частіше бігали в магазини, що розташовані поряд із навчальним закладом. А тепер усе по-іншому. Дирекції школи довелося зробити додаткову велику перерву та взяти на роботу ще одного кухаря, щоб усі бажаючі могли тут харчуватися. Діти мають змогу отримувати гарячі страви (борщ, відбивні, вареники) та ласувати випічкою, яку готують у їдальні.
Для того, щоб створити таку окрасу школи, довелося попрацювати ціле літо. Дизайн розроблявся учителями й учнівським парламентом разом із начальником відділу освіти Володимиром Лелюхом. Левова частка робіт була зроблена за державні кошти.
Окрім здорового харчування, від перебування у такому приміщенні учні отримують естетичне задоволення та навчаються культурі поводження у закладах харчування. В подальшому директор школи Олександр Налчаджі планує дозволити учням у позаурочний час проводити в цьому приміщенні свята й різні культурно-виховні заходи.
Постійні відвідувачки кафе Юля Радченко та Каріна Кірічук говорять, що проводять тут більше часу, аніж у класі. Дівчатам подобається у ньому все, починаючи від дизайну - до смачних страв та напоїв. На сьогодні - це єдине у районі шкільне кафе такого рівня.

Автор: Світлана Довгенко, www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2010, 17:06 | Пирятин | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації