Вхід | Реєстрація

Підключення до інтернету стало ще доступнішим

Нещодавно Машівський цех Полтавської філії ВАТ «Укртелеком» отримав додаткову апаратуру для підключення до мережі Інтернет на 96 портів. Тепер мешканці райцентру можуть скористатися цією послугою і підключитися до Інтернету за технологією ADSL, тобто за телефонною лінією. На даний час підключення до мережі подешевшало. Якщо раніше модем коштував 350 грн., то зараз — 255 грн. У половину зменшилась вартість підключення: із 120 гривень стало 60. Стартовий пакет тепер коштує 30 гривень(раніше — 120). Абонплата за користування всесвітньою мережею складає 100 гривень у місяць. Інтернет безлімітний, високошвидкісний, необмежений.
Також зараз діє акція «Телефон + Інтернет» із значними знижками. Акційна вартість установки телефону коштує 108 гривень. Інтернет за акцією підключать за 1 гривню. Абонплата теж містить акційну знижку і становить 90 гривень на місяць.
Для населення сільської місцевості рекомендуємо стартові пакети UTEL (мобільний оператор «Укртелекому»). Наявність стаціонарного телефону в даному випадку не потрібна. Функції модему виконує мобільний телефон (повинен бути шнур USB). Вартість скачаної інформації становить усього 10 копійок за 1 мегабайт. Стартові пакети UTEL можна придбати на 25 і 50 гривень.
Зараз у райцентрі всесвітньою мережею користуються 340 абонентів.
Для підключення до Інтернету необхідно звернутися в цех телекомунікаційних послуг «Укртелекому» та написати заяву. Не пропустіть свій шанс вигідно підключитися до мережі Інтернет.

Автор: П.ІЛЬЧЕНКО, заступник начальника цеху з питань маркетингу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 вересня 2010, 14:27 | Машівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації