Вхід | Реєстрація

Жахлива знахідка лісорубів

Жахлива знахідка лісорубів
Справжній шок пережили лісники 4 липня, коли під час проведення очисних робіт неподалік одного із сіл Чорнухінського району наткнулися на людський скелет.
Близько 12 години дня у болоті біля села Лісової Слобідки лісники випилювали дерева. Раптом один із чоловіків наткнувся на жахливу знахідку, яка дуже нагадувала людські кістки. Робітники одразу зателефонували до чергової частини Чорнухинського райвідділу міліції.
Через декілька хвилин після телефонного дзвінка на місце виклику прибула слідчо-оперативна група. При огляді місця події міліціонери дійсно виявили частини людського скелету. Експерти, які входили до складу слідчо-оперативної групи, встановили, що скелет пролежав у землі приблизно 20 років. Крім цього, біля останків скелета була виявлена сорочка та взуття.
Наразі останки людини направлені до Лохвицького відділу судово-медичної експертизи для встановлення особи померлого та причини смерті.

Автор: ВЗГ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2010, 11:56 | Чорнухи | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації