Вхід | Реєстрація

Порядок особистого прийому громадян у приймальні УМВС

Особистий прийом у приймальні УМВС здійснюється за адресою: вул. Пушкіна, 83, м. Полтава. За інформацією звертатися за телефоном 22–51–74–04.
Громадяни, які прибули на особистий прийом, реєструються відповідальним працівником Приймальні.
Для цього такі громадяни:
Пред’являють документи, які посвідчують їх особу, а також, у разі необхідності, документи, які підтверджують їх повноваження щодо представництва інших осіб. Відсутність таких документів є підставою для відмови в особистому прийомі.
Подають письмові звернення, викладені з дотриманням вимог статті 5 Закону України «Про звернення громадян», або в усній формі стисло висловлюють питання, яке вони мають намір порушити на прийомі.
Інформують відповідального працівника про наявність раніше поданих звернень до органів внутрішніх справ з питання, яке вони порушують. Якщо такі мали місце, надають повідомлення про наслідки їх розгляду.
Особистий прийом громадян ведеться в порядку черговості. Звернення громадян, які мають встановлені законодавством пільги, розглядаються у першочерговому порядку.
Звернення Героїв України, Героїв Радян­ського союзу, Героїв Соціа­лістичної праці, інвалідів Вели­кої Вітчизняної війни розглядають­ся начальником УМВС особисто.
Особистий прийом іноземних громадян та осіб без громадянства здійснюється на загальних підставах.
У разі необхідності для забезпечення їх прийому запрошуються перекладачі.
На прийом не допускаються особи, котрі прибули з тваринами, та такі, які мають при собі громіздкі речі, валізи, зброю тощо.

ГРАФІК прийому громадян керівництвом Кобеляцького РВ УМВС України в Полтавській області

ПОСАДА ЗВАННЯ П.І.Б. Дні прийому Години прийому
Начальник Кобеляцького РВ УМВС України в Полтавській області майор міліції Терела Сергій Миколайович вівторок 10.00-13.00
15.00-18.00
Перший заступник начальника РВ УМВС - начальник кримінальної міліції Підполковник міліції Подобрий Микола Миколайович середа 10.00-13.00
15.00-18.00
Заступник начальника Кобеляцького РВ з кадрового забезпечення Підполковник міліції Брейко Михайло Михайлович четвер 10.00-13.00
15.00-18.00
Заступник начальника РВ УМВС - начальник слідчого відділення Капітан міліції Вільховий Сергій Георгійович п’ятниця 10.00-13.00
15.00-18.00
Заступник начальника РВ УМВС – начальник МГБ ст. лейтенант міліції Стеценко Юрій Михайлович понеділок 10.00-13.00
15.00-18.00



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2010, 13:13 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації