Вхід | Реєстрація

Майже половину каналізаційних мереж визнали аварійними

Майже половину каналізаційних мереж визнали аварійними

Працівники комунальних господарств Полтавської області використовують більш ніж тисячу кілометрів каналізаційних мереж. При цьому 45 відсотків з них являються аварійними, йдеться в звіту начальника Полтавської ОВА про виконання Програми економічного та соціального розвитку за минулий рік.

Зараз на Полтавщині налічують 67 водозаборів та 937 артезіанських свердловин. Кременчук і Горішні Плавні забезпечують питною водою з Дніпра.

Усього Полтавська область має 4 723 кілометри водопровідних мереж, з яких 40 відсотків визнали аварійними. Через зношеність мереж область втрачає 30 відсотків води, що на 2 відсотки більше, ніж у минулому році. Однією з причин є недостатнє фінансування робіт з ремонту та реконструкції водопроводів.

Централізованим водовідведенням забезпечені всі міста і на 85 відсотків селища, села — лише на 2 відсотки. Також комунальники експлуатують 1 198 кілометрів каналізаційних мереж, з яких 45,6 відсотка — аварійні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 травня, 17:16 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації