Вхід | Реєстрація

За кошти МФ «Відродження» у дитсадок закуплені тримісні ліжка

За кошти МФ «Відродження»  у дитсадок закуплені тримісні ліжка
Восени цього року в дитячому садку № 2 «Золотий півник» міська влада відкрила додаткову (вже одинадцяту) вікову групу. Для цього було відремонтовано приміщення групи, закуплено новий інвентар та технологічне обладнання, виділено кошти для оплати праці додаткового персоналу тощо. У рамках реалізації проекту Антикризової гуманітарної програми Міжнародного Фонду «Відродження» Кобеляцька міська громадська організація «МАРКа» теж долучилася до цієї доброї справи. Під час виконання проекту під назвою «Відкриття додаткової вікової групи в дитячому садку № 2 «Золотий півник» у місті Кобеляки Полтавської області» наша громадська організація у жовтні ц. р. придбала та передала в дитсадок новенькі морозильну камеру та пральну машину. Проте залишалася ще одна проблема. Щоб кобеляцькі дошкільнята не спали на застарілих розкладачках, треба було закупити спеціальні дитячі ліжка. Тож громадська організація на умовах тендеру за кошти МФ «Відродження» закупила у місцевого підприємця Світлани Савенко десять тримісних дитячих ліжок із матрацами. А Світлана Павлівна, в свою чергу, подарувала дитячому садку 30 наборів постільної білизни до цих ліжечок. Тепер кобеляцькі дітки спатимуть на гарних і сучасних ліжках, які і місця мало займають, і дитячі спинки не викривляють.
Кобеляцька міська громадська організація «МАРКа» буде рада будь-якій співпраці з іншими організаціями та громадськими активістами в місті Кобеляки для спільного впровадження в життя соціальних проектів.

Автор: Оксана ІСИП, голова виконавчої ради ГО «МАРКа»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2010, 11:14 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації