Вхід | Реєстрація

Турнір пам’яті Бориса Теслі зібрав кращих

Турнір пам’яті Бориса Теслі зібрав кращих
4‑го грудня у спортивному залі Новосанжарського НВК пройшов тенісний турнір, присвячений пам’яті видатного спортсмена і вчителя Бориса Теслі. Участь у традиційному розіграші взяли найкращі тенісисти Новосанжарщини.
У спортивному залі зібралися кілька десятків тенісистів та тенісисток із Нових Санжар та сіл району. Перед початком розіграшу до них звернувся із вітальним словом колишній колега Бориса Дмитровича — голова районної ради Володимир Левицький. Він поділився із учасниками турніру спогадами про Теслю-педагога та побажав усім вдалої гри. Про Бориса Дмитровича того дня розповідали багато — його друзі та вихованці, дружина і син. А після закінчення офіційної частини до могили Бориса Дмитровича поклали квіти від організаторів турніру та родини.
Тим часом на трьох тенісних столах розпочалися поєдинки. За кілька годин впертої та безкомпромісної боротьби було визначено ім’я переможця. Цього року кубок пам’яті Бориса Теслі виграв Євген Трипуз із Дубини. Того дня він встиг і відстояти на воротах у грі своєї команди на міні-футбольному чемпіонаті, і, повернувшись, виграти престижний турнір. Другу сходинку п’єдесталу зайняв Григорій Табас із Нових Санжар, Микола Коба — також новосанжарець — став третім. У жінок кращою, досить очікувано, стала Оксана Воронько із Нових Санжар, друге і третє місця посіли Аліна Шерешило та Анна Кияшко — обидві з Дубини. Усіх переможців та призерів нагородили грамотами та медалями ФСТ «Колос». Разом із спортивними функціонерами нагороди спортсменам вручав син Бориса Теслі — Віталій. Він був надзвичайно вдячний усім спортсменам, не лише тим, які перемогли. Адже, збираючись щороку на цей традиційний турнір, вони вшановують добру пам’ять про його батька.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2010, 11:23 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації