Вхід | Реєстрація

Через ожеледицю у Полтавському міському травмпункті аншлаг

Через ожеледицю у Полтавському міському травмпункті аншлаг
Різке підвищення температури повітря та дощ ввечері 17 грудня, а потім знову зниження показників на термометрі – і на ранок 18 грудня вулиці міста захопила у крижаний полон ожеледиця. Від того, природно, не добре ані тим, хто за кермом, ані пішоходам. Додалося роботи й комунальникам, працівникам ДАІ, а надто – лікарям травматологічного пункту.
Григорій Артемчук і сам лікар, а нині став жертвою ожеледиці і вже спілкується з колегами як пацієнт.
Григорій Артемчук, жертва ожеледиці:
— Ходив за хлібом, переді мною жінка впала, а я за нею. Бачу - руку переламав.
Таких, як пан Григорій, під час ожеледиці у міському травматичному пункті – чимало. Та й травми у жертв слизьких тротуарів, говорять лікарі, не надто відрізняються.
Артем Гончаров, черговий лікар травматологічного пункту при 1 МКЛ м. Полтава:
— Переломи променевої кістки у типовому місці та забої. Намагаємося робити все максимально швидко, лікар з відділення задіяний, лікарі-інтерни допомагають.
Хоч кількість травмованих під час ожеледиці і збільшується, все ж персонал травмпункту намагається не падати у бруд обличчям і оперативно обслуговувати пацієнтів.
Віталій Павленко, заступник головного лікаря з поліклінічної роботи 1 МКЛ:
— Залучені додаткові бригади травматологів, медперсоналу, забезпечення лікарні 100%. Ми справляємося з таким навантаженням хворих.
Непереливки і тим полтавцям, котрі морозної днини просто вийшли з дому у справах.
Бліци:
— Важкувато, слизько. Ходим по сніжку. Де вздовж асфальту сніжок, там і ходимо. Жінка моя до лікарні йшла до брата, каже, мало не впала, послизнулася добряче.
— Рятуємося тим, що вдома сидимо. Виходимо, якщо є потреба
— Нормально. Поки ще не впав, то добре.
У посиленому режимі під час ожеледиці працюють і працівники Державтоінспекції. Втім, збільшення кількості ДТП, говорять у секторі зв'язків з громадськістю Управління ДАІ Полтавщини, зафіксували тільки у п'ятницю, 17 грудня. Натомість, станом на 14 годину суботи у Полтаві зареєстрована лише 1 пригода, у якій 1 людина зазнала травм.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2010, 15:58 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації