Вхід | Реєстрація

Першість Кобеляцького району з шашок

Першість Кобеляцького району з шашок
22 січня 2011 року, в День Соборності України, в місті Кобеляки проходили змагання особисто-командної Першості Кобеляцького району з шашок. У турнірі брали участь 28 шашкістів, які представляли місто Кобеляки, селище Білики, села: Чорбівку, Підгору, Котовське, Бродщину, Василівку, Сухинівку, Дашківку, Орлик, Бутенки, Кірове, а також представник аграрного ліцею та троє гостей із сусіднього Козельщинського району. У турнірі, крім чоловіків, грали жінки та юнаки. Змагання проходили за швейцарською системою з 7 турів при контролі часу 15 хвилин кожному учаснику. Після трьох турів максимальну кількість очок набрали Галина Чуб (Білики) — учасниця, переможець і призер обласних змагань та Олексій Хурса (Чорбівка) — майстер спорту з шашок за  перепискою. О.?Хурса здобув перемогу і став одноосібним лідером. Але в наступних турах він зробив дві нічиї і його наздогнав Олександр Гавриш (Білики), кандидат в майстри спорту, учасник багатьох обласних турнірів. З однаковим результатом 6 очок із 7 можливих, вони закінчили цей турнір і тільки за коефіцієнтом Бухгальця стало зрозуміло, що перше місце виборов Олександр Гавриш, друге — у Олексія Хурси, а третє—  у Василя Тюпки (Бродщина).
Серед жінок перше місце посіла Галина  Чуб — 4,5 очки із 7 можливих, другою була Юлія Дубина (Підгора) — 3,5 очки і третьою —  Ольга Продан (Дашківка).
Серед колективів фізкультури сільських громад місця розподілилися наступним чином:
перше місце — селище Білики — 10,5 очки;
друге — село Чорбівка — 8 очок;
третє — «Прапор» (с. Підгора) — 7,5 очок;
Переможці і призери змагань були нагороджені грамотами спорткомітету.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 січня 2011, 11:39 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації