Вхід | Реєстрація

Фура загорілася прямо на заправці

Фура загорілася прямо на заправці
20 січня в Кобеляках о 7‑ій ранку мало не сталася надзвичайна подія. Із величезного «MANа», котрий заїхав на АЗС, що посеред міста,  раптом повалив густий дим.
Загорання сталося прямо в кабіні величезної вантажівки. На щастя, водій машини та оператори АЗС вчасно помітили небезпеку. Шофер скочив до кабіни і виїхав за територію заправ ки. А ї співробітники миттєво зателефонували у райвідділ МНС. Від’їхавши на безпечну відстань, водій зупинив машину і спробував загасити полум’я за допомогою вогнегасників, якими був оснащений транспортний засіб. Але його зусилля успіху не принесли.
Остаточно загорання ліквідували лише співробітники МНС, котрі оперативно прибули на місце події. Благо, пожежна частина знаходиться за кілометр від АЗС. На той час вогонь уже встиг пошкодити частину електрообладнання автомобіля. У результат не спрацював механізм, який «відкидає» кабіну. Це дещо ускладнило роботу пожежних. Але за кілька хвилин вони своє завдання виконали — пожежу було ліквідовано.
Вогонь пошкодив лише кабіну «MANа». У автомобілі перевозили 17 тонн харчових добавок для годівлі домашньої худоби із Кременчука до Донецька. Збитки могли скласти більше 100 тисяч гривень. Це не враховуючи вартості самої вантажівки. Згідно із попередніми даними, загорання сталося внаслідок короткого замикання в електромережі автомобіля.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2011, 12:11 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації