Вхід | Реєстрація

Перемоги і досягнення армреслерів

Перемоги і досягнення армреслерів
22 січня в спортивному залі Аграрного ліцею проходила першість Кобеляцького району з армспорту, в якій узяли участь 13 команд фізкультурних колективів району. Усього в змаганнях узяли участь 49 рукоборців. Командний залік підсумовувався за чотирма кращими результатами у вагових категоріях до 80 кг та +80 кг у хлопців і до 55 кг та +55 кг у дівчат. Упевнену перемогу в командному заліку отримала команда аграрного ліцею. Як кажуть, вдома і стіни помагають. Друге місце посіла досить потужна команда села Підгори під керівництвом Анатолія Няйка. Третіми стали представники селища Білики. Четверті — Бутенки, п’яті — Чорбівка, шості — Дрижина Гребля, сьомі — Шенгури, восьмі —Кірове та  Орлик, девяті —Котовське, десяті — Дашківка та Світлогірське, одинадцяті — Сухинівка.
У особистому заліку серед дівчат вагою до 55 кг перше місце посіла Марина Левченко, другою стала Віка Парагіна, третє місце посіла Марина Шуліка, четверте та п’яте відповідо посіли Даша Пивовар та Юлія Асауленко. У ваговій категорії +55 кг в напруженій боротьбі перемогу виборола Лідія Дрига, обмінявшись у фіналі перемогами на кожну руку з Мариною Малько (аграрний ліцей), яка стала другою, поступившись лише за ваговим показником. Третьою стала Оксана Мандибура (аграрний ліцей), четверте та п’яте місця посіли представниці селища Білики Ніна Петренко та Лілія Петренко, шостою стала представниця села Дрижина Гребля  Катерина Яремко. Серед хлопців у ваговій до 80 кг було заявлено 21 учасник, тому боротьба була досить напруженою і в результаті перше місце виборов представник с. Бутенки — Олександр Омельченко, друге та третє місця посіли брати — Ігор Масич та Олег Дудко (аграрний ліцей), четвертим став представник села Чорбівка  Іван Назарко. У ваговій категорії +80 кг  перше місце — за біличанином Сергієм Вовченком. Другим став представник Чорбівки Дмитро Скубій,  третім — представник села Підгора Володимир Дробітько, четвертим — І.Любавін з села Бутенки.
У змаганнях серед юнаків перше місце посів Олександр Дергунов, другим став Едуард Дунай, а третє місце виборов Роман Слісаренко.
Усі перспективні рукоборці 1993 року народження та молодші, які боролися на цих змаганнях, зокрема рукоборці які залишилися за крок від перемоги: Назарко І. (с.Чорбівка), Любавін І. (с.Бутенки), Петренко Лілія та Ніна (смт. Білики) будуть включені до складу збірної Кобеляцького району для участі в чемпіонаті області з армспорту серед юнаків та дівчат, що відбудеться 19 лютого в селищі Козельщина.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2011, 13:34 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації