Вхід | Реєстрація

Чемпіонський виступ Юрія Урезченка

Чемпіонський виступ Юрія Урезченка
23‑го січня у спортивному залі Новосанжарського НВК пройшла районна першість з настільного тенісу.
Тенісного чемпіона району визначали з-поміж 13 учасників. У спортивному залі зібрали найсильніших майстрів ракетки. Виняток склав хіба що Євген Трипуз із Дубини, який того дня грав у футбол разом зі своїм «Альянсом», а тому до тенісного турніру допущений не був. Організатори пояснили, що вибирати треба щось одне — або футбол, або теніс. Євген того дня вибрав футбол.
А на тринадцятьох учасників тенісного чемпіонату очікувало аж п’ять годин видовищної та цікавої боротьби. Організатори вирішили не створювати груп, а провести змагання за системою «кожен з кожним». Таким чином учасник мав провести недільного дня аж дванадцять поєдинків. Чотири тенісних столи, розташовані у центрі спортивного залу, не «спочивали» і хвилини. Пара тенісистів змінювала іншу пару, із шаленою швидкістю літали туди-сюди кульки і голосно рахувалися зароблені очки.
Один із учасників турніру — Андрій Любко — поділився з журналістом «ЕХО» прогнозом щодо результатів першості.
— У принципі, тут є низка практично рівних за силою тенісистів. Якогось фаворита визначити важко, — пояснив він. — Зараз Табас набрав непогану форму. Урезченко, який зараз грає із Петренком, теж серед кандидатів на перемогу. До речі, зараз у їхній грі може і розігруватися чемпіонство.
Як з’ясувалося, слова Андрія Любка виявилися майже пророчими. І справді, найкраще того дня працювала ракетка у руках новосанжарця Юрія Урезченка. Його удари були потужними і влучними, а гра у захисті — спокійною та надійною. У результаті цей тенісист переміг усіх суперників і, набравши 12 очок, став тенісним чемпіоном району. Григорій Табас, який посів друге місце, поступився лише чемпіону, і здобув перемоги в 11 зустрічах. Замкнув трійку призерів Анатолій Петренко, який поступився лише… правильно — Урезченку і Табасу. І переможець, і призери в урочистій атмосфері були нагороджені медалями та грамотами районної організації ФСТ «Колос».

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації